Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 26.05.2017 08:49:36

Oče desetletja! Sin jokal ob proslavi naslova, zvezdnik Juventusa se mu je neverjetno odkupil (foto)

Reuters
Leonardo Bonucci je poskrbel za prizor, ob katerem vsa rivalstva in tekmovalnosti niso pomembna!

Verjetno poznate zgodbo o tem, da starejši sinček sijajnega branilca Juventusa, mali Lorenzo, na navija za staro damo, temveč z vsem srcem pesti stiska za njenega gorečega mestnega rivala Torino. Bonucci je to priznal, fantka celo nekajkrat na družabnih omrežjih objavil v dresu Torina in mu kajpak tudi dovolil, da je za Torino navijal na vročem mestnem derbiju. Potem pa se je pretekli konec tedna moramo zgoditi nekaj drugačnega. 

Kot smo poročali, so ob proslavi Juventusovega šestega zaporednega naslova italijanskega prvaka vsi igralci črno-belih oblekli svoje otroke v drese stare dame in mali Lorenzo ni mogel biti izjema. Toda fantek ni moral skriti svojega razočaranja. Postal je velika uspešnica, ko se je po igrišču vlekel kot megla in ves poklapan celo izpustil kar nekaj solz. Očetu Leonardu zato ni preostalo drugega, kot da se je sinčku odkupil na najlepši mogoči način. 

Ob tem da navija za Torino, je Lorenzo velikanski oboževalec njegovega velikega zvezdnika, mladega super talenta Andree Belottija. In verjeli ali ne, Bonucci je uredil, da je mali Lorenzo sinoči odšel na večerjo s prav tem nogometašem. da, prav ste prebrali, z napadalcem osovraženega Torina, za katerega malček tako strastno navija. Pa ne samo to, vsi vpleteni so se tudi dogovorili, da zadeve ne bodo skrivali. Nasprotno, javno so jo objavili. 

"Da, nocoj pa sem se zabaval! Ne pa tako kot na tisti zabavi ob naslovu ...," je prek očetovega profila na družabnih omrežjih sporočil  Lorenzo in v svet tudi poslal fotografijo. Brez solza, s širokim nasmehom in v objemu svojega idola Belottija. Srcu pač ni mogoče ukazovati, treba mu je prisluhniti, pa četudi gre za tako zakoreninjena rivalstva. Globok poklon torej očetu Bonucciju. Najgloblji poklon. 

Značke: bonucci, belotti, lorenzo

Članki iz rubrike