stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
0 21.02.2018 11:12:52

IZJEMNO! Luka Dončić, njegovi soigralci, trener in legende Reala o LUKI DONČIĆU! Mi Balkanci imamo to v krvi. Najboljši v Evropi pa je ON! (VIDEO)

Luka Dončić
Profimedia
Kaj si mislijo u Luki Dončiću Pablo Laso, Felipe Reyes, Joe Arlauckas, Walter Tavares ...

Uradni portal evrolige je na svojih socialnih omrežjih objavil izjemen prispevek o Luki Dončiću, v katerem ima glavno besedo mladi slovenski zvezdnik, kaj si mislijo o njem pa povejo tudi njegovi soigralci, trener in legende madridskega kluba.

In kaj pravijo? "Bog mu je dal košarkarski talent," je dejal Walter Tavares, ki mu Luka podeli marsikatero asistenco. Še bolj nazoren je bil njun soigralec pod košem Felipe Reyes "Nisem še videl, da bi kdo pri 18 letih dosegel že toliko. Igral sem s Pauom Gasolom, ki je bil zelo dober in močan, a ne tako kot Luka. Kar počne Luka, je neverjetno," pravi španski reprezentant, ki se je navezal še na poškodovanega zvezdnika Reala Sergia Llulla: "Sergio Llull je bil ključen igralec naše ekipe. Luka pa zdaj počne natanko to, kar je pred njim Sergio." Pa trener? "On je naš človek," je bil kratek Pablo Laso.

Glavni junak približno štiri minute dolgega posnetka je Luka Dončić. Kaj je recept, da je tako dober? "To me vsi sprašujejo. Vsakič, ko igram košarko, uživam. Uživam v svoji igri, igri svojih soigralcev. Zmage me delajo srečnega," je povedal Dončić in povedal, kaj si misli o tem, da je najboljši igralec v Evropi: "Ne, ne. Sergio Llull je verjetno kar najboljši igralec v Evropi. Pred menoj je še dolga pot."

Dotaknil se je tudi svojega temperamenta. Pogosto ga namreč vidimo, kako bodisi izgubi živce, bodisi celo zajoka, bodisi evforično slavi. "Mi Balkanci imamo to v krvi. Ko izgubimo, je konec sveta, čeprav gre samo za eno tekmo. Ko pa zmagamo, pa je vse super," je pojasnil Luka Dončić.

Posnetek si lahko ogledate spodaj oziroma na tej povezavi

Članki iz rubrike