Šport > Nogomet
3341 ogledov

Ronaldo potreboval sedem minut za prvenec

Ronaldo Reševalni pas/Twitter
Cristiano Ronaldo se je predstavil navijačem Juventusa na tekmi proti mladi ekipi Stare dame.

Cristiano Ronaldo ni dolgo čakal, da se navijačem Juventusa predstavi v pravi luči. Svoj prvenec je namreč zabil po vsega sedmih minutah prvega nastopa v črno-belem dresu.

Po končanem Svetovnem prvenstvu v Rusiji je bil Cristiano deležen podaljšanega odmora, tako da je izpustil Juventusovo predsezonsko turnejo in je svojo prvo priložnost dobil šele na tradicionalni prijateljski tekmi v Villar-Perosu proti Juventusovi mladinski ekipi.

Ronaldo je ob lepi podaji Federica Bernadeschija izigral offside zanko mladincev ter se iz oči v oči znašel pred vratarjem, katerega mu ni bilo težko premagati.

Na tekmi sta se predstavila tudi nova okrepitev Emre Can ter povratnik v staro gnezdo Leonardo Bonucci. Ronaldo je zaigral v napadu ob Paulu Dybali in Douglasu Costi. Tekma se je končala z rezultatom 5:0, strelci pa so bili še Capelini z avtogolom (18.), dvakrat Dybala (31. in 40.) ter Claudio Marchisio (54.).

Ronaldo je na svojem debiju odigral prvi polčas, na začetku drugega pa ga je zamenjal Mario Mandžukić.

Srečanje je trajalo le 70 minut, nato so jo prekinili navijači, ki so vdrli na igrišče, da bi se slikali z ljubljenci in dobili kakšen avtogram.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice