favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
2 15.12.2017 14:39:36

ZINEDINE ZIDANE se je odločil in ŠOKIRAL: V januarskem prestopnem roku bom naredil TOLE!

Reuters
V zadnjem času se je v zvezi z Realom omenjalo kar nekaj napadalcev, med njimi sta izstopala Mauro Icardi in Timo Werner, z bližanjem prestopnega roka pa so govorice postajale še glasnejše.

Po odhodu Alvara Morate in zaradi slabe forme Karima Benzemaja si navijači Reala v napadu svojega kluba želijo videti kakšen nov obraz, ki bi še zaostril konkurenco, dvignil kakovost in poskrbel, da bi več žog našlo pot v tekmečevo mrežo.

Zdaj pa se je na to temo oglasil trener kraljevega kluba Zinedine Zidane in razkril načrte za januarski prestopni rok. Francoski strokovnjak sploh ne namerava kupiti napadalca, s tem je izkazal zaupanje fantom, ki jih ima. "Karim je v redu, ni zadeval, a ne bom iskal novega napadalca," je odločno povedal Zidane. "Vedno lahko izrazite svoje mnenje, a zdi se, da mora Karim vedno zadeti. Igral je dobro, dobro se je gibal, tako on kot Cristiano. Malo sem razočaran, ker si je prizadeval, da bi zabil. Da, smo trpeli, a v nogometu se dogaja, da žoga včasih noče v mrežo in s tem se je treba soočiti," je Zidane povedal po tesni zmagi v polfinalu svetovnega klubskega prvenstva proti Al Jaziri.

Članki iz rubrike