Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ku
ku
29 18.09.2017 17:56:53

DENARNA NAGRADA ZA ZLATE KOŠARKARJE! Ministrica skorajda POTROJILA nagrado, znesek vas bo VRGEL NA RIT!

fiba
Zlati slovenski košarkarji bodo za svoj dosežek na pravkar končanem evropskem prvenstvu v Istanbulu dobili tudi denarno nagrado ministrstva za šport.

Iz ministrstva za izobraževanje, znanost in šport so sporočili, da so zvezi namenili 17.080 evrov nagrade, poleg tega pa še dodatnih 50.000 evrov na predlog ministrice Maje Makovec Brenčič.

Kot so v sporočilu za javnost zapisali na MIZŠ, je denarna nagrada 17.080 evrov namenjena Košarkarski zvezi Slovenije v skladu s pravilnikom o merilih za sofinanciranje izvajanja letnega programa športa na državni ravni. Na predlog ministrice pa bo Košarkarska zveza Slovenije prejela še 50.000 evrov za dosežek, ki je poskrbel za neverjetno promocijo Slovenije in jo z zlatimi črkami tudi vpisal v športno zgodovino, so dodatno nagrado pojasnili na ministrstvu. Večina je prav gotovo pričakovala drugačen znesek. Višjega! Ali morda vendarle ne? 67.080 evrov za takšen dosežek v kolektivnem športu, za takšno promocijo … Ne dvomimo o tem, da bo takšen znesek marsikoga vrgel na rit ...

Ministrica Makovec Brenčičeva je slovenski reprezentanci in vodstvu KZS v telefonskem pogovoru tudi čestitala za vrhunski športni dosežek in se jim zahvalila za izjemno borbenost, srčnost, pogum in tudi promocijo države, so še zapisali pri MIZŠ.

Članki iz rubrike