mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 16.06.2018 09:31:15

RONALDO PROVOKATOR ali žrtev? Ste videli, kaj se je zgodilo med njim in ZVEZDNIKOM BARCE? (video)

Obračun Španija in Portugalske je bil tudi srečanje številnih starih znancev.

Največ pozornosti sta zbudila strelec hat-tricka Cristiano Ronaldo in član Barcelone Jordi Alba, ki sta se zapletla v tipično el clasicovski dogodek. Navijači Barcelone so ob tem hitro skočili, češ da se je Ronaldo spet izkazal za umazanega provokatorja, medtem ko navijači Reala opozarjajo, da je bil provokator v resnici Alba. Da se je namreč na povsem običajno Ronaldovo potezo odzval tako, da bi izzval pomisleke in očrnil zvezdnika Reala. 

Kaj se je zgodilo. Ob prekinitvi igre je bil žoga v Ronaldovih rokah, Alba pa se je pripravljal, da jo bo v igro vrgel iz avta. Da bi lahko to storil, je Ronaldo žogo zalučal proti Kataloncu in ga navidez zadel v roko in trebuh. Alba se je ob tem odzval, kot da je Portugalec želel vreči žogo vanj, kar je sprožilo zelo burne katalonske reakcije. No, zelo hitro pa se je odzvala tudi druga stran, ki je po ogledu posnetkov opozorila na nekaj podrobnosti. 

Madridčani trdijo, da bi moral Alba zelo dobro videti, da mu namerava Ronaldo podati žogo. In da je dejansko šlo za podajo, nikakor ne za namero vreči žogo v nasprotnika in sovražnika z el clasica. Ob tem pa naj bi po madridskem mnenju Alba reagiral natanko tako, da bi bilo videti, kot da mu je Ronaldo želel škodovati. Kar mu je Portugalec takoj za tem tudi očital. In se, če želite, nekaj minut pozneje tudi maščeval s fantastičnim prostim strelom za končnih 3:3. 

Kaj se je dogajalo in kdo je kriv, preverite v spodnjem posnetku ter presodite sami. 

Značke: ronaldo, alba, real, barcelona

Članki iz rubrike