favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 21.03.2018 13:29:35

Rogla in Terme Zreče sledita zastavljeni pot v zeleno prihodnost

V podjetju Unitur d.o.o. smo se, s podpisom Zelene politike slovenskega turizma, zavezali k zdravemu in aktivnemu življenjskemu slogu, ki ga živimo in ponujamo na Rogli in v Termah Zreče, ohranjanju naravne in kulturne dediščine ter varovanju okolja na sploh.

Glede na to, da že desetletja dolgo med naše najpomembnejše konkurenčne prednosti uvrščamo naravne danosti, ki nas obkrožajo, sta trajnostno ravnanje in odgovorni turizem logična spremljevalca naših strateških usmeritev in ciljev.

Trajnostna naravnanost lokalnega okolja, v katerem ustvarjamo, se izkazuje skozi znak Slovenia Green Destination Silver, s katerim se ponaša Destinacija Rogla – Pohorje, zato sta v preteklem letu pridobljena okoljska znaka EU Marjetica za Hotel Natura **** na Rogli in Hotel Atrij **** Superior v Termah Zreče, pomemben prispevek k lokalni, regionalni in nacionalni zeleni politiki.



Posebej nas veseli dejstvo, da sta oba naša okoljsko vzdržna in trajnostno usmerjena hotela - Natura **** na Rogli in Atrij **** Superior v Termah Zreče - uspešno pridobila tudi znak Slovenia Green Accommodation, ki je edini tovrstni znak kakovosti za turistične namestitvene objekte.

Tudi v prihodnje si bomo prizadevali, da se bo naša »zelena« usmerjenost odražala tudi v naši ponudbi in programih, tako za dnevne obiskovalce kot tudi za goste, ki pri nas preživljajo počitnice.

Značke: rogla, zreče

Članki iz rubrike