Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
6 14.11.2018 17:10:29

ČRNO-BELA EVFORIJA pred OLIMPIJO na vrhuncu! Ne boste verjeli, koliko AVTOBUSOV so že napolnili NAVIJAČI MURE!

Aleš Cipot/Fotolens
Ante Šimundža in njegovi varovanci bodo imeli v Stožicah zares zelo glasno podporo.

V soboškem prvoligašu so po zmagi nad Gorico razkrili idejo o velikem projektu, in sicer, da bi na prihajajoči gostujoči obračun z Olimpijo v Stožice privabijo čim več svojih navijačev. Cilj oziroma želja je, da bi Anteja Šimundžo in njegove varovance spodbujalo dva tisoč ljudi, kar je zares izjemna številka, to bi bil za slovenski zgodovinski dosežek.

Črno-beli imajo trenutno na voljo 700 vstopnic, ki so jih v torek začeli prodajati v Fazaneriji, odziv je izjemen. Mura se je odločila za organiziran avtobusni prevoz v prestolnico, že prvi dan pa so privrženci Sobočanov napolnili reci in piši šest avtobusov. Na njih bo torej 300 navijačev, seveda pa so tudi takšni, ki se bodo v Ljubljano odpravili v lastni režiji, do zgodnjega sredinega dopoldneva  je vsega skupaj pošlo nekaj manj kot 400 vstopnic. Neuradne informacije še pravijo, da naj bi se skupine navijačev organizirale že prej in prav tako napolnile dva ali tri avtobuse, v klubskih pisarnah tega za zdaj niso potrdili.

Predprodaja vstopnic vsak dan med 14. in 19. uro poteka v baru v Fazaneriji, cene so naslednje: vstopnica za odrasle: 8 evrov; vstopnica za odrasle + prevoz: 20 evrov; vstopnica za odrasle + spominski šal (Olimpija/Mura) : 13 evrov; vstopnica za odrasle + spominski šal (Olimpija/Mura) + prevoz: 25 evrov; otroška vstopnica (otroci do 14 let): evra; otroška vstopnica + prevoz: 13 evrov; otroška vstopnica + spominski šal (Olimpija/Mura ): 7 evrov; otroška vstopnica + spominski šal (Olimpija/Mura ) + prevoz: 18 evrov.

Članki iz rubrike