mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

renato-stražar Njena.si

Pred koncem serije Skrito v raju vas čaka še ena...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 18.08.2018 10:22:43

ŠOK, ŠOK, ŠOK! Nogometaš je spal s teto, sestro, najboljšim prijateljem ... (VIDEO)

Shiva N'Zigou
Profimedia
Nogometni svet je šokiran. Nekdanji nogometaš Nantesa in Reima ter reprezentant Gabona Shiva N'Zigou je ne le lagal o svoji starosti, zdaj je razkril nekaj še precej bolj šokantnega.

N'Zigou je o svoji temačni preteklosti pred dnevi spregovoril v cerkvi. "Lagal sem, da sem pet let mlajši, saj sem se tako lažje prebijal naprej in se izogibal močnejši konkurenci. Na takšen način sem podpisal nekaj zelo dobrih pogodb in finančno pomagal družini. Vendar, ravno denar je s seboj prinesel tudi obilico težav. Oče ga je želel zadržati za sebe, mamo pa je žrtvoval obredu črne magije," je razlagal nekdanji nogometaš.


In nadaljeval: "V tem času sem imel spolne odnose z teto in sestro, na koncu celo z zelo dobrim prijateljem. Zatem sem bil v zvezi z drugim moškim. Prosim za odpuščanje."

N'Zigou je imel sicer pred seboj blestečo kariero, tako so zatrjevali strokovnjaki, na koncu pa se je moral zadovoljiti s povprečno športno potjo. Za Nantes je odigral 33 tekem in dosegel tri zadetke, v dresu Reimsa pa na 64 tekmah dosegel devet zadetkov. To pa je tudi vse omembe vrednega. Za reprezentanco Gabona je debitiral leta 2000, na 24 tekmah je nasprotno mrežo zatresel petkrat.

Značke: shiva-n'zigou, nantes

Članki iz rubrike