profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 20.07.2017 15:58:15

Teodosić ostro napadel srbske »dezerterje«: Zame je to …

Miloš Teodosić
vszi
Eden od največjih športnih idolov v Srbiji si je z besedami nasprotovanja vsem tistim, ki so zavrnili vpoklic v reprezentanco, pridobil veliko novih simpatij.

Na zboru reprezentance Srbije pred prihajajočim evropskim prvenstvom je govoril o 26 (!) srbskih košarkarjih, ki so zavrnili vpoklic v univerzitetno reprezentanco Srbije, ki je tam znana kot nekakšna odskočna deska za A-reprezentanco.

»Igralec z igranjem za reprezentanco ne more nič izgubiti, temveč lahko samo pridobi. Lahko razumem Jokića, ki se je odločil pripraviti na sezono v ligi NBA. To mi je še nekako razumljivo, ne morem pa razumeti teh fantov, ki ne želijo igrati za Srbijo. Govorim o mladeničih, ki nimajo pravice za odpoved. Za Jaramaza vem, da je poškodovan, vsi ostali pa … Pa kaj so oni naredili v svoji karieri, da lahko sedaj rečejo, da se želijo spočiti in pripraviti za naslednjo sezono? Ti fantje so bili v nogometnem žargonu v priložnosti za gol, da se prebijejo v A-reprezentanco. Ne vem, zame je to ena velika katastrofa in povsem nerazumljivo in žalostno,« je bil razočaran srbski kapetan.

Njegove besede, o katerih bi brez dvoma moral razmisliti tudi kakšen slovenski košarkar, si lahko ogledate v priloženem posnetku.

Članki iz rubrike