Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 27.05.2018 08:28:39

Navijaški konvoj v Domžale, toda kaj nogometaše Olimpije v Ljubljani čaka v primeru OSVOJITVE NASLOVA?! Mestna občina sporočila, da ...

www.alesfevzer.com
Ljubljana v pričakovanju slavja.

Nedelja je dan za kronanje novega slovenskega državnega prvaka v nogometu! Možnosti sta pred zadnjim krogom le dve: ali bo najboljša Olimpija, ki ne sme izgubiti v Domžalah, ali pa bo tik pred zdajci na nazaj na vrh spet skočil Maribor in ubranil naslov.

Vse tekme se bodo začele ob 16. uri, Olimpijo bo ob Kamniški Bistrici podpiralo več kot 800 navijačev. Številni bodo na tekmo odšli kot celo avtomobilskega konvoja, toda precej večje je število radovednežev, ki jih zanima, kakšno slavje se obeta, če bodo Igor Bišćan in varovanci potrdili naslov prvaka. Bo Mestna občina Ljubljana (MOL) organizirala sprejem nogometašem? Kot kaže, ne. Oziroma: ne še.



Iz Mestne občine Ljubljana so nam sporočili, da danes v glavnem mestu Slovenije tudi v primeru osvojenega naslova prvaka namreč ne bodo organizirali posebne proslave za nogometaše Olimpije. Ta naj bi sledila kasneje, vse glasneje se šušlja, da šele po zadnji tekmi v sezoni, ki bo na sporedu v sredo, ko se bo Olimpija v Stožicah v finalu pokala pomerila z Aluminijem.

Če bo Olimpiji danes torej uspelo, gre v najboljšem primeru v Ljubljani pričakovati spontano, nenačrtovano slavje. Tako kot je bilo temu tako po tisti zmagi v Velenju leta 2016, ko se je uvodna veselica zgodila pred pošto.

Značke: nk-olimpija, plts

Članki iz rubrike