kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ou
ou
0 22.05.2018 15:53:15

Zdaj je na voljo tekaški copat, narejen po navdihu Nasinega inženiringa

adidas Running je uspel raketno znanost približati tudi tekačem, saj se zavedajo kako pomembna je obutev pri doseganju osebnih ciljev v športu. S tehnologijo namestitve vlaken po meri tekaški copati SOLARBOOST omogočajo, da polno izkoristimo energijo in okrepimo tekaško samozavest. Model, narejen po navdihu Nasinega inženiringa, odlikujeta čista funkcionalnost in neverjetna zmogljivost.

Novi tekaški copati SOLARBOOST so namenjeni vsem, ki med tekom od svoje obutve zahtevajo le najboljše. Zmogljivost, udobje in popolna izkoriščenost energije pri športnih copatah so namreč glavne lastnosti, ki jih iščejo vrhunski športniki. Z že znano, a še izboljšano tehnologijo BOOST in revolucionarno tehnologijo Tailored Fibre Placement copati zagotavljajo podporo ter odlično oblazinjenje za optimalno tekaško doživetje.

Narejeni po merah izgradnje rakete
Inovativni copati so narejeni po navdihu Nasinega inženiringa in ustvarjeni za popolno funkcionalnost. Če jih primerjamo z izgradnjo rakete, v kateri ima vsaka malenkost svoj namen, je tudi vsak milimeter copat SOLARBOOST natančno zasnovan in namenjen točno določeni funkciji. S kombinacijo pionirske podatkovne tehnologije Tailored Fibre Placement in vlaken Parley iz reciklirane oceanske plastike copat zagotavlja izredno udobje in podporo ter neverjetno lahkotnost, hkrati pa omogoča, da tekač ne glede na hitrost ali tekaško razdaljo samozavestno premaguje kilometre.

S tekom do krepitve samozavesti
Kampanja »Run To Rise«, ki je bila ustvarjena za vse adidasove tekače po svetu, slavi presežek samozavesti in naval energije po opravljenem teku. Copat z napredno tehnologijo so torej zasnovali ob zavedanju, da tekaški navdušenci tečejo z namenom krepitve samozavesti na vseh področjih svojega življenja. Lahkotnost in trpežnost, ki sta plod najboljših adidasovih inovacij, vmesnega podplata BOOST za boljši odriv od tal in optimiziranega zunanjega podplata Stretchweb za odličen oprijem, sta številnim tekaškim navdušencem že pomagali doseči osebne cilje in priti do višav.

Značke: adidas, tek

Članki iz rubrike