Šport
46 ogledov

Đoković vdrl na tiskovno konferenco

Grigor Dimitrov Wimbledon 2016 Youtube
Prvi lopar sveta je na tretjem grand slamu sezone očitno precej sproščen.

Grigor Dimitrov je v prvem krogu letošnjega Wimbledona gladko premagal Američana Bjorna Fratangela, po dvoboju pa je njegovo druženje z novinarji prekinil njegov velik prijatelj Novak Đoković.

Dimitrov je po zmagi nad Fratangelom ravno razlagal, kako se letos na "sveti travi" ne boji nikogar, ko je skozi vrata vstopil prvi igralec sveta. "Si prepričan, da ne?" je v Bolgarov govor posegel Srb in izzval smeh sedme sile. Dimitrov mu ni ostal dolžan in je dodal: "Posebej tebe ne!"

Đoković je svojega prijatelja na novinarski konferenci presenetil že pred dvema letoma v ameriškem Indian Wellsu, ko je celo sedel za mizo in z Bolgarom izmenjal nekaj besed.

Dvoboj Dimitrova v drugem krogu proti Francozu Gilesu Simonu je bil v sredo kmalu po začetku prekinjen zaradi dežja, medtem ko je Đoković že v tretjem krogu, potem ko je ugnal Gilesovega rojaka Adriana Mannarina.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.