Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 22.09.2017 22:01:05

Diego Costa odprl dušo: Strah me je ...

Reuters
Za Diegom Costo je zelo neprijetno obdobje.

To pa se bo očitno končalo tako, kot si je želel, s selitvijo k madridskemu Atleticu, ki bo Chelseaju zanj odštel zajeten kupček denarja. Govori se o odškodnini v višini 75 milijonov evrov, napadalec je zdaj v Španiji, kjer si je vzel čas za sedmo silo. Dokončno je prekinil molk in povedal marsikaj zanimivega.


"Zelo sem vesel, ker sem spet doma. Vsi vedo, da sem se želel vrniti v Atletico in zelo sem vesel zaradi truda, ki sta ga v to vložila klub in njegov predsednik Miguel Angel Gil Marin." Nato pa se je dotaknil tudi obtožb, da je predebel. "Fizično sem v dobri formi. Ni me strah stopiti na tehtnico, me je pa strah kondicijskega trenerja Oscarja Ortege in njegovih treningov," je bil odlično razpoložen Costa.

Obraz pa se mu je povesil, ko je beseda nanesla na Chelsea in odnos s trenerjem Antoniom Contejem. "To nikakor ni bil način, na katerega sem želel zapustiti Stamford Bridge. Nisem človek, ki bi želel na tak način blatiti podobo," je dejal Costa. Njegov odnos s trenerjem naj bi se skazil v začetku leta, ko je na nogometašev naslov prišla bogata ponudba iz Kitajske. Poleti pa je italijanski strokovnjak Costo prek telefonskega sporočila obvestil, da nanj več ne računa. In takrat je Costa odšel v domovino, iz Brazilije pa so prihajale novice, da se je pridno udeleževal zabav, ki so bile podkrepljene tudi s fotografijami.

Članki iz rubrike