mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 12.12.2017 15:19:03

Po incidentu na Old Traffordu se je oglasil ON! Guardiola priznal: Niso oni krivi, jaz sem jim ...

Reuters
Incident po derbiju med Unitedom in Cityjem še kar odmeva, zdaj pa se je oglasil trener vodilne ekipe angleškega prvenstva.

Kaj se je dogajalo v eni od slačilnic na stadionu Manchester Uniteda? To je bržkone vprašanje, na katerega odgovor pozna le peščica. V javnosti so se pojavili takšni in drugačni namigi, zdaj pa je svojo stran zgodbe razkril tudi trener Citya Pep Guardiola.


Vse skupaj se je začelo, ker naj bi nogometaši Cityja preveč bučno proslavljali zmago nad Unitedom, kar članom domače ekipe kakopak ni bilo najbolj po godu. A bučno proslavljanje je očitno odobril kar Guardiola, ki je za angleške medije predstavil svojo stran zgodbe. "Ko zmagamo, se veselimo, ko izgubimo, pa skušamo sprejeti poraz. Slavimo v pravih trenutkih, kot smo denimo slavili v Neaplju. Zmago je treba proslaviti, ampak v slačilnici," je uvodoma dejal Guardiola in se dotaknil tudi nedeljskega dogajanja. "Niso oni krivi. Jaz sem tisti, ki je igralce spodbujal k proslavljanju zmage. Ampak bili smo notri. Zgodilo se je, kar se je pač zgodilo. Upam, da se ne bo ponovilo. Slavje ni ušlo izpod nadzora. Verjemite mi. Enako je bilo po zmagi nad Southamptonom."

"Ljudje morajo razumeti, da se lahko veselimo. Mislim, da se lahko vse ekipe na svetu veselijo, ko zmagajo na derbiju. Ko smo zmagovali z Bayernom, smo bili veseli, ko smo zmagovali z Barcelono, smo bili tudi veseli," je za zaključek na to temo povedal španski trener.

Članki iz rubrike