Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Andrej Mljković
Andrej Mljković
15 21.11.2018 07:41:54

MATJAŽ KEK NOVI SELEKTOR SLOVENIJE! Vse je zapečateno, tu so podrobnosti!

Primož Lavre
Zgrešeno je bilo zanašanje na napačne može (oziroma po mnogih kriterijih še vedno fante), zgrešena je bila vizija nečesa neobstoječega, zgrešena je bila interpretacija tekmovanja in zgrešeno je bilo dojemanje dogajanja v izbrani vrsti. Kombinacija vsega je vodila iz rezultatskega neuspeha v rezultatski neuspeh in iz kadrovskega poraza v kadrovski poraz, vse skupaj pa je narisalo (sploh če gledamo relativno, blizu pa je tudi absolutno dno) najslabše obdobje v zgodovini slovenske izbrane vrste. Vse to na pragu uradnega imenovanja novega šefa reprezentančnega strokovnega štaba, kar bo čez nekaj dni zagotovo postal veliki junak uvrstitve na zadnje veliko tekmovanje.

Da, vrača se Matjaž Kek. Zdaj ni več nobenega dvoma, selektor iz obdobja med letoma 2007 in 2011 bo prihodnji teden vnovič postal šef strokovnega štaba slovenske izbrane vrste. Na NZS vam tega (še) ne bodo potrdili, mi jih za potrditev gotovega in zanesljivega sploh nismo prosili. Nekdanji in bodoči selektor se na klice ne oglaša, kar je v danem trenutku tudi najbolj logično. Toda naši viri so trdni kakor skala, kamen, kost.


Pogajalski strani sta uskladili, se dogovorili o vseh malenkostih, vseh podrobnostih in se bosta prihodnji teden usedli le še zato, da bosta zadevo uradno potrdili vsem vam. Jamčimo. Kek je praktično že novi slovenski selektor in bo v nekaj dneh to postal tudi na papirju ter z javno predstavitvijo, takoj za tem pa bo začel delo okrog vsega tistega, zaradi česar je slovenski reprezentančni nogomet v breznu, v katerem je na pomoč poklical tvorca zadnjega velikega uspeha. Hkrati pa človeka, po čigar slovesu so si podajale roke napačne odločitve od morda prezgodnje odstavitve Slaviše Stojanovića prek verjetno preveč populističnega vračanja Srečka Katanca in predolgega vztrajanja z njim do Kavčičevega bibličnega armagedona.

CELOTEN ČLANEK Z VSEMI PODROBNOSTMI SI LAHKO PREBERETE SAMO V TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike