Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 23.02.2018 09:39:33

Koliko je Olimpija PLAČALA za pet zimskih novincev? Odškodnino so odšteli LE ZA DVA, toda končni znesek je nižji kot ...

Grega Wernig
Koliko je Olimpija zapravila in koliko zaslužila v zimskem prestopnem roku?

Zeleno-beli iz slovenske prestolnice so v zimskem prestopnem roku v Stožice pripeljali pet novincev, morda bo prišel še šesti, če bo pogodbo podpisal tudi nigerijski napadalec Chinedu Udechukwu.

Dva od petih novih obrazov si je Olimpija sposodila (Jason Davidson, Eric Boakye), eden je prišel kot prost nogometaš (Dragan Mrđa), za dva so Ljubljančani plačali odškodnino. Skupno je Milan Mandarić za zimsko kadrovanje odšel okrog 400.000 evrov, kar je torej manj, kot je zaslužil zgolj s prodajo Kenana Bajrića (600.000 evrov).

Kot smo izvedeli, je Olimpija za Rijada Kobiljarja iz Zrinjskega plačala toliko kot za Filipa Uremovića iz zagrebškega Dinama; oba sta blagajno "olajšala" za 200.000 evrov. Tokratni prestopni rok je bil torej iz vidika zapravljanja eden najbolj skromnih, odkar ima v Stožicah glavno besedo Milan Mandarić. Za primerjavo, v sezoni 2015/16 je Olimpija zgolj za Blessinga Elekeja in Nejca Vidmarja plačala 1,1 milijona evrov.

olimpija kobiljar

Značke: plts, nk-olimpija

Članki iz rubrike