favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ue
ue
0 14.08.2018 08:05:33

Nemški klub se je POSMEHOVAL ČECHU! In ta jim je povedal SVOJE! (video)

petr čech
Reuters
Petr Čech je z Arsenalom v uvodnem krogu angleškega prvenstva doživel poraz proti Manchester Cityju.

Gostje so slavili z 2:0, ni pa dosti manjkalo, da bi bila razlika še višja, za kar bi skoraj poskrbel prav češki vratar. V eni od akcij je namreč vrnjeno žogo soigralca želel izbiti v polje, a je to storil tako nespretno, da je skoraj pristala v mreži.

Zaradi te svoje poteze je bil deležen posmeha nekaterih, med slednjimi pa se je presenetljivo znašel tudi Bayer Leverkusen. Kaj imajo Nemci s Čechom? Z njim nič, zato pa z Berndom Lenom, ki je poleti iz njihovega kluba prestopil k topničarjem.


"Morda poznamo fanta ..." je bil njihov zapis na twitterju, ki je jasno nakazoval, kam merijo. In ta ni bil prav nič všeč Petru Čechu. "Pri Arsenalu delimo pomembne vrednote, ki delajo ta klub velik ne le na nogometnem igrišču," je zapisal češki vratar.

"Fair tekmovanje, profesionalnost in in športno obnašanje je največ, kar lahko naučiš mlade nogometaše in žalostno je videti druge klube, ki ne delijo istih vrednot," je še zapisal čuvaj mreže Arsenala.

Ni dolgo trajalo in Čech je dobil odgovor Bayerja, pri katerem so trdili, da je bilo vse skupaj le šala in ga pohvalili za nastop. "Živjo, Petr. Videti je, da je bila naša šala glede tega, da bi radi videli Lena, našega nekdanjega vratarja, vzeta malo preveč resno in osebno. Vsi se zavzemamo za vrednost, ki ste jih omenili, in vam ter vašemu klubu želimo vse najboljše," so zapisali v Leverkusnu.

Značke: čech, arsenal

Članki iz rubrike