Sloviti režiser Darren Arnofsky je k sodelovanju povabil igralsko smetano različnih generacij: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris in Michelle Pfeiffer.

Konec septembra na velika platna prihaja srhljivka Mati! (Mother!, 2017) režiserja Darrena Aronofskyja, ki je kljub mladosti navdušil z večino filmov, ki so nastali pod njegovo režijsko taktirko. Slavo mu je, še preden je dopolnil 30 let, prinesel celovečerni prvenec Pi (1998). Sledil je danes še bolj kultni Rekviem za sanje, skoraj desetletje kasneje je presenetil z Rokoborcem, leta 2010 pa še s pretresljivo zgodbo o baletki, ki je obsedena s svojo plesno kariero, Črni labod (Black Swan, 2010).

To jesen se kot režiser, scenarist in producent vrača s srhljivko Mati!, v kateri bo na preizkušnji ljubezensko razmerje. Ko nepovabljeni gostje vstopijo v dom para in ogrozijo njuno mirno življenje, se nenavadni dogodki kar vrstijo. V glavnih vlogah bosta kot par nastopila oskarjevca Jennifer Lawrence in Javier Bardem, za srhljivi zaplet v psihološki srhljivki o ljubezni, predanosti in žrtvovanju, pa bosta tokrat poskrbela Michelle Pfeiffer in Ed Harris.

Svetovno premiero bo film doživel 15. septembra na Beneškem filmskem festivalu, v naših kinematografih pa si ga bomo lahko ogledali od 28. septembra dalje.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRebeka Dremelj je spet priznala in povedala na glas!
Naslednji članekNina Osenar objavila prve fotografije sina Marlona