Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

andrej-hofer 1 Njena.si

Razočaranje za gledalce: Andrej Hofer ne bo ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
3 21.04.2018 16:08:02

Za glavo se je držala celo nekdanja PREMIERKA SLOVENIJE! Prekmurci razgrajali v Ljubljani, izjemna predstava napadalca, ki je v drugem polčasu zabil kar ...

Bobo
V 2. SNL je bilo vroče.

Nogometna zveza Slovenije je tja poslala celo prvoligaškega sodnika Roberta Ponisa, kar je dalo slutiti, da je v zraku res nekaj pomembnega. In je tudi bilo. Ilirija je namreč gostila Nafto, ki se odkrito spogleduje z napredovanjem v prvo slovensko nogometno ligo. No, tudi Ljubljančani spomladi igrajo precej bolje kot jeseni, zato je bilo pričakovati izjemno tekmo. In res so imeli gledalci kaj videti; toda tiste, ki so pesti držali za Ilirijo, je kar precej stiskalo pri srcu. In med temi je bila tudi - Alenka Bratušek! Nekdanja premierka Slovenije je bila na tekmi, ki so jo gostje iz Lendave dobili kar s 4:0, v prvi vrsti zaradi svojega sina. Za domače je zaigral tudi Oskar Cvjetičanin, ki se je pred časom kalil celo pri Southamptonu, toda to ni bilo dovolj za Ilirijo, ki se je morala podpisati pod hud poraz.

Ob tem kot zanimivost velja omeniti, da je bil polčas celo 0:0. Toda potem je na sceno stopil prvi strelec 2. SNL Marko Roginić, ki je v drugem delu igre kar trikrat premagal domačega vratarja! Za Nafto se je med strelce vpisal tudi Vedran Vinko.

nafta gw
Grega Wernig

Značke: nk-nafta, 2.-snl

Članki iz rubrike