gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 21.10.2016 12:47:32

Petletni navijač je poklical v klub in se opravičil, ker ga ne bo na tekmo

Profimedia
Takšnega navijača bi si želel vsak klub. O tem ni prav nobenega dvoma, pri komaj petih letih je namreč tako predan svojemu ljubljenemu klubu, da je še sam sebi težko oprostil, ker so mu druge obveznosti preprečilo ogled tekme škotskega prvenstva.

Petletni deček sicer ne izpusti nobene tekme Celtica, prejšnji konec tedna pa ga je mama opozorila, da se čas tekme z Motherwellom prekriva s prijateljevim rojstnim dnevom, na katerega je bil povabljen.

Ker se je zaradi dejstva, da ga ne bo tribunah Celtic parka, počutil slabo in celo krivega, je vzel mamin telefon in poklical v klub. Mama je bila v drugi sobi, vendar je slišala, kako njen petletni sin z nekom govori po telefonu: "Louisa sem zagledala z mojim telefonom v roki, vklopljen je imel zvočnik. Potem sem zaslišala posneto sporočilo, ki ga prejmeš, če pokličeš pisarno Celtica. Louis se je opravičeval in razlagal, kako ga žal ne bo na tekmo, ker mora na rojstni dan prijatelja. Vprašala sem ga, kaj počne, on pa mi je povsem resno pojasnil, da je pač želel v klub sporočiti, zakaj mu ne bo uspelo priti na tekmo."



Ko je Louisa mama tisti dan peljala na rojstni dan, je v avtu celo pot razlagal, da ga skrbi, kako se bosta odzvala njegov najpriljubljenejši igralec Scott Brown in trener Brendan Rodgers, ko bosta ugotovila, da ga ni na tribuni. Mama je otoškim medijem še dejala, je njen sin bržkone najbolj strasten petletni navijač na svetu in dodala, da je bila tekma z Motherwellom, ki jo je Celtic dobil z 2:0, verjetno zadnja, ki jo je zamudil.

Nekaj dni pozneje Louis seveda ni manjkal na tekmi lige prvakov med Celticom in Borussio Mönchengladbach, ki so jo Škoti izgubili z 0:2.

Članki iz rubrike