stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ru
ru
0 09.04.2016 08:49:52

Pogrešan 21-letni rokometaš Maribora

alesfevzer.com
Celjski policisti iščejo 21-letnega mladeniča, ki je včeraj izginil brez sledu. Gre za rokometaša Maribora Matica Verdineka.

Talentirani slovenski rokometaš, ki ga je Veselin Vujović uvrstil celo na širši seznam reprezentance za odhod na kvalifikacije za Rio v Malmö, je pogrešan od približno 5. ure zjutraj. Matic Verdinek je sicer doma z območja Štor, trenutno pa biva v Kalah, na območju Žalca.

Nazadnje so Matica videli na območju Lisc v Celju, kjer je bil s prijatelji. Od tam je peš odšel v smeri celjskega mestnega parka. Oblečen je bil v kratke črne športne hlače, črn športni pulover in modro majico z napisom Hummel. Levo krilo Maribora je sicer visoko 189 centimetrov, vitke postave in ima kratke rjave lase.


Vse, ki so pogrešanega opazili, prosimo, da to sporočijo bodisi na policijo, na številko 113 bodisi na policijsko postajo Celje, na številko 03 54 26 400.

Danes bo sicer potekala tudi iskalna akcija, vsi tisti, ki bodo pomagali iskati Matica, se bodo zbrali ob 10. uri v celjskem mestnem parku pri fontani.

Matic Verdinek je sicer talentirani slovenski rokometaš, ki je še v torek s svojim klubom odigral prijateljsko tekmo proti slovenski mladinski rokometni reprezentanci.

Članki iz rubrike