Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
29. 8. 2016,
15.36

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Minimax Minimax+ SiOL TV risanke

Ponedeljek, 29. 8. 2016, 15.36

6 let, 7 mesecev

Obiščite neskončno kraljestvo risanih dogodivščin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Minimax+

Si želite vaše najljubše risanke ogledali kadarkoli? Bi si jih radi ogledali še pred drugimi? Potem je Minimax+ pravi program za vas!

Minimax je eden najbolj priljubljenih otroških programov v Srednji in Vzhodni Evropi. Risanke in risane serije, ki so v celoti sinhronizirane v slovenski jezik, prinašajo obilo zabave otrokom starim od dveh do 12 let.

V videoteki Minimax+ na SiOL TV so risanke na voljo točno takrat, kot vam ustreza. Ponudba risank se mesečno dopolnjuje in prinaša nabor vedno novih pustolovščin s priljubljenimi junaki, kot so Transformerji, Zvončica, Bibi in Tina, Kate in Mim-Mim ter Trojčki. Več o programski opciji Minimax+ si preberite tukaj.


Septembrska vrnitev Transformerjev: Reševalnih botov!

V videoteki Minimax+ vas bo septembra pričakalo deset najnovejših epizod tretje sezone risanke Transformerji: Reševalni boti. Te si boste lahko ogledali, še preden bodo na sporedu na priljubljenem programu Minimax!

Fotogalerija
1 / 4

Ves september boste lahko spremljali svoje najljubše robotske junake, kako rešujejo svet pred različnimi katastrofami. V tretji sezoni se bodo štirje Transformerji bojevali proti največjemu dinozavru, spopadli se bodo z vojsko mravelj, podali pa se bodo celo na ladjo duhov.

Mlajši ljubitelji Transformerjev: Reševalnih botov imajo razlog za veselje, saj so najnovejši deli serije so namenjeni prav njim. Posamezne epizode nas skozi zabavo učijo o varnosti in opozarjajo na nevarnosti. S pomočjo Codyja, najmlajšega člana družine, Transformerji uspejo vzdrževati red in mir, hkrati pa se naučijo, kaj pomeni biti pravi junak. V videoteki Minimax+ na SiOL TV od četrtka, 1. 9.!


Zvončica (Wendy)

Risanka pripoveduje zgodbo o 15-letni junakinji, ki ima čut za konje, ter njenih nepozabnih dogodivščinah, v katerih ne manjka ne romantike ne smeha. Wendy živi v jahalni šoli, ki jo vodi njen oče, njeno življenje pa je polno sanj, predvsem tistih o konjeniških dirkah.

Fotogalerija
1 / 4

V takem tekmovalnem okolju seveda ne gre brez opravljanja in tekmovalnosti, ampak prijateljstvo prevlada nad vsem. Poleg konjev lahko spoznate tudi vsakdanje življenje Wendy in njenih prijateljev ter vrsto dobrih in slabih odločitev. Njihove zanimive zgodbe vam lahko pomagajo krmariti skozi burna najstniška leta. V videoteki Minimax+ na SiOL TV od četrtka, 1. 9.!


Bibi in Tina (Bibi und Tina)

Bibi in Tina sta zgovorni, prijazni, pametni in ljubljeni najstnici ter neločljivi prijateljici, ki imata skupno strast do jahanja konj. Mala čarovnica Bibi Blocksberg se ne boji ničesar, še posebej, če stoji nasproti krivici. Čeprav je Tina veliko bolj preudarna in previdna, pri pustolovščinah nikoli ne okleva in se postavi na stran Bibi.

Fotogalerija
1 / 4

Pri skupnih doživetjih ima pomembno vlogo Bibina čarobna moč, čeprav Bibi svoje posebne sposobnosti nikoli ne uporablja med tednom, razen v izrednih razmerah. Bibi med počitnicami in ob koncih tedna pogosto obišče Tino na kmetiji Martin, kjer Tinini mami pomagata pri delu v hlevih, vendar jima še vedno ostane dovolj časa za njun najljubši konjiček: sledenje živalim in medsebojno tekmovanje v jahanju.

Zgodbe se odvijajo v hlevu in okolici, kjer je na enem mestu vse tisto, o čemer najstniki sanjajo: konji, jahanje, prva ljubezen in dvorec Count. Čeprav ima Bibi čarobno moč vedno pri sebi, je življenje deklet tudi brez magije polno domišljije in avantur. V videoteki Minimax+ na SiOL TV od četrtka, 15. 9.!


Kate & Mim-Mim (Kate and Mim Mim)

Kate & Mim-Mim prikazuje posebno prijateljstvo med petletno deklico z imenom Kate in njenim najljubšim plišastim zajčkom Mim-Mimom. Ta postane poseben tovariš v igri, kadarkoli ji radovednost zbudi domišljijo in odklene vrata njenega domišljijskega sveta.

Fotogalerija
1 / 4

V vsaki epizodi Kate in Mim-Mim ter skupinica njunih ljubkih prijateljev odkrivajo zanimive nove kraje in se podajajo na pustolovščine v upanju, da bodo rešili težavo, ki jo ima Kate v resničnem svetu. Ko se pustolovščina konča, se Kate vrne v resnični svet, kjer svojim staršem pove vse o svojih neverjetnih dogodivščinah ter kako sta ona in Mim-Mim rešila zapleteno situacijo. V videoteki Minimax+ na SiOL TV od četrtka, 15. 9.!


Simsala Grimm (Simsala Grimm)

V vsaki epizodi te nemške risanje serije lahko v čarobni deželi Simsala prisluhnete eni od priljubljenih klasičnih pravljic bratov Grimm. Junaka Doc Croc in Yoyo se gibljeta med pripovedovalcem in nastopajočimi, ki jim želita pomagati ali pa jih vsaj navdihniti. V videoteki Minimax+ na SiOL TV od četrtka, 1. 9.!

Fotogalerija
1 / 4

Trojčki (Triplets)

Risana serija Trojčki temelji na priljubljeni zbirki knjig za otroke in pripoveduje o vsakodnevnih dogodivščinah dveh bratov in njune sestre, ki raziskujejo svoje otroštvo z vso energijo in domišljijo, ki je značilna za njihova leta. V videoteki Minimax+ na SiOL TV od četrtka, 15. 9.!

Fotogalerija
1 / 4

Video-predstavitev Transformerjev: Reševalnih botov:


Kako gledati Minimax in Minimax+ na SiOL TV?

Videoteka Minimax+ je na SiOL TV na programskem mestu 401*, linearni kanal Minimax pa na programskem mestu 400*. Do vsebin lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

Več o programski opciji Minimax+ si preberite tukaj.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte