Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
5 17.08.2017 14:23:01

Nekdo se bo EPSKO osmešil! Barca uradno napovedala Dembeleja, Borussia odgovorila s šokantno zaušnico!

Reuters
Po tem, ko je imela Barcelona več tednov 'vojne' s PSG-jem, se je zdaj zapletla še z dortmundsko Borussio. Vzrok: Ousmane Dembele.

Komaj se je ena vroča prestopna saga končala, pa se je že začela nova. Tokrat z mladim in zelo nadarjenim članom dortmundske Borussie, Ousmanejem Dembelejem v glavni vlogi. Spet pa je vpletena tudi Barcelona. 

Po tem, ko je Neymar postal preteklost katalonskega velikana, je Barcelona vse moči usmerila v to, da pripelje njegovo zamenjavo. Poskušali so s Philippejem Coutinhom, a so naleteli na gluha ušesa in zelo odločne Angleže, zdaj pa skušajo Borussi speljati še Dembeleja. 

Še več generalni direktor Barcelone Pep Segura je izjavil, da so Katalonci zelo blizu dogovora tako s Coutinhem kot tudi z Dembelejem. To je bila vsekakor zelo drzna izjava enega od vodilnih mož Barcelone, sploh glede na odzive iz Liverpoola kot Dortmunda.

Toda le nekaj ur po tem so se oglasili iz Borussie, natančneje oglasil se je Hans-Joachim Watzke, ki je izjave iz tabora Barcelone označil za smešne. "Barcelona ni naredila niti milimetra napredka v primeru Dembele. Niti milimeter ni bližje kot tedaj, ko je bila daleč," je izjavil. V vsakem primeru bo v naslednjih dneh še zelo pestro, videli pa bomo, kdo bo v tej zgodbi končal kot zmagovalec.

Značke: borussia, barcelona

Članki iz rubrike