NJEGOV AVTO

Čuk Jože razkrit pred Andrejo

Zajtrk ter sklece in trebušnjaki.
Fotografija: Jože na Zajtrku PR'Andreji FOTO: K. E.
Odpri galerijo
Jože na Zajtrku PR'Andreji FOTO: K. E.

»Res je, vsak dan s hladno vodo na roke operem svoj avtomobil. Gre za neki jutranji ritual, tako kot naredim 100 sklec in 100 trebušnjakov ter pojem zajtrk. Imam poseben odnos do svojega avtomobila, hkrati pa je teh 12 minut zame neka vrsta meditacije, v tem času si zbistrim misli in preverim, kaj me čaka čez dan. Morda bo kdo rekel, da sem malo čez les, ampak nič hudega,« je v oddaji Zajtrk PR'Andreji, ki jo vodi Andreja Jernejčič, razkril Jože Potrebuješ, vodja legendarne glasbene skupine Čuki.
Jože na Zajtrku PR'Andreji FOTO: K. E.
Jože na Zajtrku PR'Andreji FOTO: K. E.

Njegovi domači in sosedje so na ta neobičajni ritual že navadili, vseeno pa jih kdaj preseneti oprava, v kateri Jože čisti avtomobil. »Se je že zgodilo, da sem avto čistil obut v rumene gumijaste škornje in oblečen v spodnje hlače, ker se mi je mudilo,« je glasbenik smeje »izdal« na pogovoru.
»Ker avto perem blizu ceste, po kateri se vozijo številni kolesarji, se velikokrat zgodi, da me kdo prepozna in pozdravi ter začne klepetati,« je povedal glasbenik. No, pa dodal še, da se jutro zanj običajno začne šele sredi dopoldneva. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije