Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
29 21.07.2017 16:49:51

Marcos Tavares NEZADOVOLJEN v Ljudskem vrtu! Kapetan vijoličastih pošilja jasno sporočilo: Želim si ...

Drago Wernig - TAKA
Oglasil se je kapetan vijoličastih Marcos Tavares.

Strateg Maribora Darko Milanič je po prvi tekmi proti Zrinjskemu namignil, da Marcosa Tavaresa v novi sezoni vidi v vlogi nekakšnega jokerja. Mariborski kapetan je namreč to vlogo na prvih tekmah opravljal odlično.

V Mostarju je v zaključku tekme uspel zabiti zadetek in pripraviti še eno stoodstotno priložnost Valonu Ahmediju, tudi v Ljudskem vrtu pa je bila po njegovem vstopu igra vijoličastih vsaj malce boljša. Brazilski napadalec je znal stopiti na žogo, jo zadržati in vsaj malce povezati niti v mariborskem napadu. Sicer se pri praktično edini priložnosti Maribora ni najbolje znašel, kajti ob slabšem sprejemu žoge je potreboval preveč časa, da je sprožil proti vratom Zrinjskega in tudi zato je žoga zletela mimo gola, toda vsekakor je pustil verjetno celo najboljši vtis med vsemi mariborskimi nogometaši.

Za zdaj se zdi, da je Milanič s potezo, da Tavaresa v igro pošilja v nadaljevanju tekme, zadel v polno, vendar najboljši strelec v zgodovini Maribora in tudi kvalifikacij za evropska tekmovanja meni, da je še vedno dovolj dobro pripravljen, da je lahko na zelenici tudi od prvega sodnikovega žvižga.

»Vedno, ko vstopim v igro, želim dati vse od sebe. Imam kakovost, da sem lahko nevaren za tekmečeva vrata. Mislim, da sem pokazal, da še vedno lahko igram. Čakam, da vidim, kako se bo odločil trener. Sam sem prepričan, da še vedno lahko igram v začetni enajsterici,« pravi Brazilec in na vprašanje, ali mu je všeč vloga jokerja, odgovarja: »Želim igrati, želim začenjati v začetni enajsterici, toda to je trenerjeva odločitev.«

Članki iz rubrike