Šport
5537 ogledov

Tina Maze uživa z Ivico Kostelićem

Ivica Kostelić Tina Maze morje Facebook
Nekdanja alpska smučarka uživa v čarih Jadrana in družbi bivšega tekmovalnega kolega.

Tako kot številni drugi se tudi olimpijska šampionka Tina Maze v teh dneh predaja morskim užitkom. Do slikovite jadranske obale pač ni daleč, Črnjanka pa ima poleg čarov narave na voljo tudi dobro družbo.

Poleg Andree Massija ji družbo dela Ivica Kostelić z družino, trenutek druženja je Hrvat delil na družbenem omrežju in pri tem pripisal: "Uživancija v dobro družbi."

Tako Kostelić kot Mazejeva sta sedaj smučarska "upokojenca" in namesto mukotrpnih priprav imata več časa za sproščujoče dejavnosti, to pa znata očitno dobro izkoristiti.

Kostelić je že pozabil na zdravstevene težave, ki jih je imel po podvigu na Grenladiji, tega se je lotil skupaj s slovenskim prijateljem Miho Podgornikom.

Komentarjev 5
  • goldhorn 15:00 23.junij 2017.

    Ravno spodaj je eno usral......

  • TistoPravo 07:17 23.junij 2017.

    Huu....huu...huuu....huuu....huuuu...huuuuKostelićeva žena Elin tudi dejansko čuti, kaj pomenijo ti vkliki. Kjer je bančna luknja dejansko laž ljudi, ki so jo povzročili...in ne posledica in skrb lažnjivega naroda, ko pri nas.Športniki so svetla točka vseh nas. Ob ...prikaži več vseh teh odličnih rezultatih nam želijo sporočiti, da se zberemo tudi ob kakšnih pomembnejših odločitvah za naš narod in prežene vse lažnjivce z...huu...huu..huuu...huuu...huuuu....huuuuMogoče je pa to cepivo, ki nas bi rešilo tega strah laži, ki ubija počasi....ampak tiste ki laži delijo, kljub strahu preskrbljeno, ostale pa že danes v strašnih mukah.Zato končno stopimo skupaj z huu...huu...huuu...huuu...huuuu...huuuu, in skupaj preženimo ta naš največji strah.....Tino, Andrea pa le povabimo da se spočita vrneta v pomoč... vse športnike, ki so trenutno edina resnica.Huu...huu...huuu....huuu....huuuu..huuuu

  • bumbar 06:15 23.junij 2017.

    Vi gospod Žvižgač nič ne serjete?