Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ru
ru
65 16.01.2018 22:24:47

SRAMOTNE BESEDE! Hrvaški LEGENDI ostro napadli Veselina Vujovića in ŠOKIRALI z opisom slovenskega selektorja!

Reuters
Tudi Hrvati se veliko ukvarjajo s krivico, ki se je Sloveniji zgodila na tekmi z Nemčijo, s to razliko, da nekateri naši južni sosedje kriminalno sojenje litovskega sodnika ne vidijo kot nič spornega …

Med tistimi, ki trdita, da je Slovenija zasluženo ostala brez zmage proti Nemčiji, sta tudi dve hrvaški rokometni legendi, dva nekdanja reprezentanta – Goran Šprem in Mirza Džomba. Oba sta se obregnila ob slovenskega selektorja Veselina Vujovića in njegovo kritiziranje sodnikov.

"Vujo je tip, ki se bo vedno pritoževal nad sodniki. Zanj je vedno nekdo kriv. Nikdar ni on kriv. Celo ko zmaguje, on vedno najde krivdo v nekom drugem. Napaka Slovencev je bila, ker se niso umaknili na razdaljo 3 merov in to je to. Takšna so pravila. Nemci ne bi imeli možnosti zabiti s sredine igrišča. Enostavno bi se morali Slovenci mirno postaviti v blok na razdalji 3 metrov in vse bi bilo okej," je dejal Šprem.

Podobno je razmišljal tudi Džomba: "Prvič smo na tako pomembni tekmi videli videoanalizo. Na koncu so Slovencem odvzeli zmago, toda moram povedati – pravila so pravila. In ta se morajo spoštovati. Vse smo videli in zame je pravzaprav vse čisto kot solza …"

Značke: dzomba, sprem, vujović

Članki iz rubrike