Šport > Nogomet
26 ogledov

Protest: "Ne, ne, on je najboljši"

antoine griezmann EPA
Diego Simeone je z odločitivjo v 71. minuti tekme Lige prvakov med Atlético Madridom in Bayerjem Leverkusnom razburil oba svoja najboljša nogometaša na zelenici.

Atlético Madrid je v izjemni tekmi osmine finala Lige prvakov v Leverkusnu premagal Bayer (2:4) in si priigral lepo prednost pred povratnim obračunom v Madridu. 

Trener Diego Simeone je v 71. minuti tekme na klop potegnil strelca tretjega zadetka in sicer zelo razpoloženega Kevina Gameiroja, kar ni bilo pogodu strelcu drugega gola Antoinu Griezmannu.

''Ne, ne, on je najboljši, on je najboljši,'' je ob pogledu na tablo reagiral napadalec Atlética, po tekmi pa priznal, da je bila trenerjeva odločitev pravilna. ''Trener najbolje ve. Gameiro nam je pomagal s svojimi diagonalami, a trener je imel prav, saj smo dosegli četrti zadetek,'' je povedal francoski reprezentant.

Menjava je presenetila tudi Gameiroja, ki se je vidno nejevoljen odpravil proti klopi. ''Ne razumem, vendar spoštujem odločitev,'' je dejal.

Jan Oblak je tekmo presedel na klopi za rezervne igralce, saj je Simeone v vrata poslal Miguela Moyo, ki je v zadnjih tednih uspešno nadomeščal slovenskega reprezentanta.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.