požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

zaprti-menedžerji Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kolo sreče Njena.si

Znani tekmovalec kviza pokvaril slavno Kolo sreče

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

ku
ku
4 20.09.2017 15:19:38

MAMA Dražena Petrovića presunila VSE! Zakaj je Goranu Dragiću dala dres? Njen odgovor TRGA SRCE in BOŽA DUŠO!

Fiba
Mama Dražena Petrovića se je na ganljiv način odzvala na ganljiv odziv Gorana Dragića ob neprecenljivem darilu, ki mu ga je poslala po koncu evropskega prvenstva.

Goran Dragić je po koncu evropskega prvenstva dobil takšna in drugačna darila, enega se je razveselil še posebej. Dresa košarkarskega Mozarta, ki mu ga je podarila mama Dražena Petrovića, Biserka. Pri tem ji je na pomoč priskočil Planet TV, najboljši igralec Eurobasketa je bil zaradi darila vidno ganjen. Do solz, takšna pa je bila tudi Biserka Petrović, ki je videla odziv slovenskega kapetana.

"To je zame zelo čustven trenutek, verjemite mi. Njegove besede o Draženu povedo vse. Veste, ko sem videla, kako je Goran vodil Slovenijo do zlata s številko tri na dresu, sem v sebi začutila, kot bi igral moj Dražen in odločila sem se, da mu bom podarila njegov originalen dres iz Netsov. Vedno znova ponavljam dejstvo, da Dražen ni predstavljal samo sebe, temveč vso Evropo, hkrati je vsem v NBA dal vedeti, da se je na teh prostorih igrala najboljša košarka," je za tportal povedala Biserka Petrović in dodala: "Gorana je Draženov dres, ki sem mu ga poslala, ganil do solz. Prav tako kot mene tista dva, ki sta ga muzeju podarila Michael Jordan in Stephen Curry."

Članki iz rubrike