favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 15.08.2018 12:00:10

Chelsea BO POMAGAL Sarriju: Zasvojenost je res HUDA, veste, koliko pokadi NA DAN?!

.
twitter
Fotografije, ko je Maurizio Sarri konec tedna v dvoboju s Huddersfieldom žvečil cigarete, so preplavile splet.

Devetinpetdesetletni Italijan ima velike težave z zasvojenostjo z nikotinom. Doslej ta še ni prišla tako do izraza, ker je lahko kadil tudi med tekmami, na klopi. A v Angliji vladajo pravila, ki so ga 'ubila', med tekmami je kajenje ob igrišču strogo prepovedano.

Zato je v svojem debiju na Chelseajevi klopi žvečil cigarete in nekako potešil potrebo po nikotinu. Ta je resnično velika, saj naj bi Sarri po nekaterih informacijah pokadil kar 80 cigaret dnevno. Če je človek v povprečju buden 16 ur, to znaša natanko pet na uro. Pri tem je treba upoštevati, da cigareta gori približno pet do sedem minut, kar pomeni, da ga je zelo težko videti bre nje v rokah.  



Odgovorni pri Chelseaju zdaj delajo na tem, da bi pomagali svojemu trenerju. Toda ne tako, da bi mu mogoče pomagali pri zmanjšanju njegove razvade, nikakor. Želijo mu postaviti kadilski kotiček na stadionu Stamford Bridge, da vsaj na domačih tekmah ne bo trpel, ko si bo tako močno želel tobaka.

Treba je vedeti, da za tovrstno težavo ni nikakršne res očitne rešitve, saj so v veljavi zelo strogi predpisi, ki zajemajo tudi požarno varnost in podobne reči. In kot vse kaže gre resnično za zelo velik problem, s katerim se pri angleškem velikanu ukvarja kar nekaj ljudi.

Članki iz rubrike