gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kam je pobegnil Primož Roglič?

3. 8. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
primoz roglic

foto: Reuters

Po neopisljivem naporu na prestižni kolesarski dirki Tour de France, si je kolesarski zvezdnik Primož Roglič le privoščil malce oddiha. Krvavo prisluženega.

Minule dni je bil v središču pozornosti vrhunski kolesar Primož Roglič, ki je ponovno presegel samega sebe in dokazal, da je z močno voljo mogoče premikati še tako strme meje. Dirko po Franciji so mnogi doživljali izjemno čustveno, zlasti domači navijači, ki ne skrivajo ponosa, da prihaja Roglič iz zasavskih dolin. Njegovih izjemnih dosežkov na francoski dirki niso spregledali niti na zagorski občini, kjer mu bodo v znak spoštovanja podelili naziv častnega občana.

Pa Primož? Nič kaj zvezdniško se nemara ne počuti, ob vseh vzklikih, pohvalah in čustvenih čestitkah pa skoraj ostaja brez besed. Tokrat se je prijateljem in navijačem javil iz Španije, kamor jo je s svojo drago Loro mahnil na zaslužen oddih. Eden najboljših kolesarjev na svetu se tako končno sprošča na peščeni plaži baskovskega bisera San Sebastian, izgubljen v mislih in pomešan med množico običajnih ljudi … Za kratek čas, saj mu pogled vedno znova beži h kolesu, ki ga spremlja na dopustu, že čez nekaj dni pa se vrača tudi v domovino, kjer mu krajani pripravljajo častni sprejem.

Holidayz #cyclinglife #basquecountry #sansebastian #holidays

A post shared by Primoz Roglic (@primozroglic) on

prejšnji članek
Kar 30 kg lažja Eva takole slavila 30. rojstni dan
Svet slavnih
Kar 30 kg lažja Eva takole slavila 30. rojstni dan
naslednji članek
Preverite, kaj vam napoveduje horoskop!
Horoskop
Preverite, kaj vam napoveduje horoskop!
#nasazenazenska
nasazenazenska