Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 15.12.2017 12:23:18

Slovenski vezist Rajko Rotman IZLIL DUŠO: Do konca življenja bom hvaležen Srečku Katancu, ker ...

Arsen Perić
V letošnji sezoni je Rajko Rotman Kayserispor, v katerem je igral kot posojen nogometaš ekipe Istanbul BB, zamenjal za Göztepe.

V novem klubu, ki je prijetno presenečenje letošnje sezone turškega prvenstva, je postal nepogrešljiv član, saj je odigral 14 od 15 tekem, kar 13 jih je odigral od prve minute, na zadnji tekmi pa se je prvič vpisal tudi med strelce. Po treh zaporednih zmagah ima Göztepe na šestem mestu lestvice 27 točk, kar je toliko kot Bešiktaš na četrtem mestu.

Rotman v novem okolju uživa, v intervjuju za Sportal pa je med drugim spregovoril tudi o Srečku Katancu: "Brez Katanca in njegovega zaupanja danes ne bi bil tu, kjer sem. Večno mu bom hvaležen. Zavedam se, da mi je reprezentanca pomagala na poti v tujino. To mi je jasno. Tudi zaradi tega sem se zanj, ko sem igral, trudil po najboljših močeh. Zame je naredil ogromno. Tudi po zadnji tekmi proti Škotski sem se mu zahvalil za vse." Nekdanji selektor ga je namreč še kot člana Rudarja prvič vpoklical v reprezentanco, med drugim je imel priložnost zaigrati proti Lionelu Messiju in Argentini, v zadnjem reprezentančnem ciklu pa je po menjavi kluba postal nezamenljiv član prve enajsterice.

Članki iz rubrike