kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 24.05.2017 08:27:33

H klubu z navijači, ki so strah in trepet Anglije? Haris Vučkić naj bi snubca dobil tudi v Londonu

Profimedia
Ni nemogoče, da bo Haris Vučkić še naprej igral v Angliji.

Čeprav je minilo že kar nekaj časa, kar je nazadnje resno opozoril nase, Harisu Vučkiću po slovesu od Newcastle Uniteda očitno ne manjka ponudb. Na Nizozemskem trdijo, da ga še vedno želi Twente, pri katerem je bil pred meseci na preizkušnji, na Škotskem dodajajo, da se z njim spogleduje Rangers, pri katerem je pred časom kot posojen že igral. Toda očitno se zna zgoditi, da bo celo ostal v Angliji. In se preselil precej južneje. Natančneje v London, kamor naj bi ga po pisanju nekaterih otoških medijev vabil Millwall.


Levi so v tej sezoni nastopali v tretji angleški ligi, a so si prek dodatnih kvalifikacij zagotovili mesto v championship ligi. Temu primerno bo vodstvo kluba okrepilo svojo zasedbo, želja trenerja Neila Harrisa naj bi bil tudi 24-letni Vučkić, ki je bil član črno-belih s stadiona St James’ Park dolgih osem let.

Millwall je sicer na Otoku poznan tudi oziroma predvsem po svojih navijačih. Ti so sila vročekrvni, tudi nasilni, najbolj pa je poznano njihovo rivalstvo oziroma že skoraj sovraštvo z navijači West Ham Uniteda. "Nihče nas ne mara, a nam je vseeno," je njihov slogan. Nazadnje so sicer nase opozorili prav po zmagi v dodatnih kvalifikacijah, ko so po koncu tekme napolnili zelenico na Wembleyju, zaradi česar so bili tarča ostrih kritih s strani angleške javnosti.

Članki iz rubrike