stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 26.05.2017 08:43:43

Velik trener, še večji človek: Mourinho s sporočilom, ki je ganilo svet: "Vse bi naredil ..."

Reuters
Manchester United bo v naslednji sezoni igral v skupinskem delu lige Europa, Jose Mourinho pa je dokazal, da poleg trenerskega posla obvlada še kaj drugega.

V izjemno čustvenem druženju z novinarji je Portugalec presenetil in dejal: "Ne bi razmišljal dvakrat. Če bi lahko, bi naredil vse, da bi to lovoriko zamenjal." In ko so ga debelo gledali, je skrušeno pojasnil: "Rad bi jo zamenjal za izgubljena človeška življenja v napadu v Manchestru. Takoj jo hočem zamenjati. V tem trenutku.," je osupnil in dodal: "Je morda ta lovorika vendarle prinesla nasmeh na obraz ljudem iz Manchestra? Morda, mi smo tukaj le opravili svoje delo." 

"Tukaj nismo bili tako nasmejani, kot smo si želeli, s seboj nismo prinesli veselja. Na velike tekme prideš vesel, ponosen nasmejan, ampak mi nismo. Le opravili smo svoje delo," je še zaključil Mourinho, ki je komaj zadrževal solze. 

Imel pa je še nadaljnje sporočilo za vse ljudi in tudi prebivalce Manchestra. "Svet bo šel naprej. Ne bo se nehal vrteti zato moramo opraviti svoje delo. Razumem Uefo, da smo morali odigrati to tekmo. Če pa moramo odgovarjati na ta vprašanja, je jasno, da ta dogodek odvzame sijaj od dosežka, odvzame veselje."

mourinho
Reuters

Članki iz rubrike