hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 25.05.2017 19:32:08

Rummenigge ne odpušča: Bojkot finala lige prvakov!

Reuters
Generalni direktor münchenskega Bayerna Karl-Heinz Rummenigge ne more preboleti četrtinalnega poraza z madridskim Realom.

Še več, legendarni nemški nogometaš se je odločil iti korak dlje, tako da bo finale kar bojkotiral. Rummenigge je namreč še vedno jezen zaradi dogodkov, ki so privedli do četrfinalnega izpada Bayerna.

Moti ga način, na katerega je njegov klub izgubil z Realom, največji krivec za pravo zmedo na igrišču pa ima glavni sodnik Victor Kassai. Madžarski delivec pravice je namreč na drugi četrtfinalni tekmi v Madridu z nekaterimi odločitvami naredil pravi 'masaker'. Bilo je veliko spornih situacij, tako na eni kot na drugi strani, bolje pa so se znašli Madridčani, ki so v podaljšku zadeli trikrat, slavili s 4:2 ter se s skupnim izidom 6:3 uvrstil v polfinale.

RTS2HRO
Viktor Kassai
Reuters
"Na prvi tekmi v Münchnu smo povedli, a zapravili enajstmetrovko za podvojitev vodstva. Nato pa se je na povratnem srečanju zgodila tista sodniška farsa. Bilo je pet hudih kršitev pravil, ki so šle v našo škodo. Pet odločilnih situacij, česar nisem doživel v štiridesetih letih, kolikor sem v nogometu. Po tekmi sem bil v slačilnici, kjer sem začutil, kako čustveni in nemočni so bili naši igralci. Še danes sem jezen zaradi izpada, moštvo se je v Madridu izjemno borilo," je bentil Rummenigge. "Ljudje se ne zavedajo, a v tekmo smo šli s petimi poškodovanimi igalci: Neuer, Boateng, Hummels, Lewandowski in Müller so imeli težave, spopadali so se z bolečinami," je dodal 61-letnik, nato pa udaril s pravo bombo. Dejal je, da se bo 3. junija sicer mudil v Cardiffu, ki bo gostil finale lige prvakov, kjer se bo udeležil nekaterih sestankov, vendar ... "Krivice ne pozabljam hitro, zato zagotovo ne bom gledal finala!"

Članki iz rubrike