kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
8 17.08.2018 08:22:30

ŠOK! Ne boste verjeli, KAJ JE NA POSNETKU, ki ga je v AFERI DONČIĆ pridobila TV Slovenija ... (video)

Slovenski športni svet je pretresla nova, ogromna afera!

V torek je v slovenskem športnem svetu odjeknila čisto prava afera, ki jo je sprožila mama slovenskega košarkarskega dragulja Luke Dončića. V javnost je namreč prišla novica, da je Mirjam Poterbin junija ustno ovadila neznanega storilca, ker naj bi na pogodbi o zastopanju sina nekdo ponaredil njen in podpis Luke Dončića. Zgodba se je začela zapletati, ko ju je Dončićev zastopnik Bill Duffy igralca začel spraševati, če je res, da je zamenjal agenta.

Tako je bilo namreč videti po pogodbi,  ki jo je dobilo tudi vodstvo lige NBA, novi zastopnik naj bi bil Charles Briscoe. Ta naj bi pogodbo o zastopanju podpisal v Sloveniji, kamor je prišel potem, ko je dobil klic nekoga, ki se je predstavil kot Slavko Đurić in naj bi bil Dončićev stric. Na sestanku z Briscoejem je bil prav omenjeni Đurić, pa tudi osebi, ki sta se predstavili kot starša Luke Dončića, od njih naj bi dobil podpise za zastopanje košarkarja. Poterbinova je zatrdila, da se ni z nikomer sestajala, ni pa izključila možnosti, da je v to vpleten njen nekdanji partner Saša Dončić. 

Dončić je najprej za TV Slovenijo zanikal kakršno koli vpletenost v afero. "Za to pogodbo prvič slišim od vas. Verjamem, da je to neka neslana šala. Luka je polnoleten, odgovarja zase in se ne vmešavam v to. Verjamem, da se bo dogajalo še kaj, a verjamem tudi, da je Luka dovolj pameten, da se bo znal temu izogniti," je dejal za TV Slovenija. Nato se je odzval tudi za kolege iz časopisne hiše Ekipa SN: "Mislim, da vi o tej zadevi veste precej več od mene. Vem samo to, kar sem slišal od gospodične s TV Slovenija, ki me je poklicala v torek. In vse skupaj mi je malo nelogično. V prvem trenutku sem razumel, da naj bi jaz ponaredil podpise in da sem jaz ovaden. Potem sem videl, da gre za ovadbo proti neznanemu storilcu. Saj ne vem, kaj naj si mislim. Da naj bi nekdo ponaredil podpise, agent bi se zamenjal, igralec pa tega ne bi vedel? Iskreno povedano, vse skupaj je neumno. Le kateri norec bi to naredil? Jim Carrey bi lahko posnel novo nadaljevanje filma Butec in butec. Če je kdo to res naredil, mora biti zelo neinteligenten."


Dončić je šel za Ekipo še precej dlje. "Sploh ne vem, kdo je ta Briscoe, nimam pojma, kdo je Djurić. Ne poznam niti Duffyja, nimam stika z njim," je zatrdil oče slovenskega košarkarskega dragulja. 

Toda TV Slovenija je dobila posnetek, v katerem Saša Dončić razlaga, kako bo naredil vse, da sinovega agenta Billa Duffyja odstrani iz sinovega življenja. "Pozdravljeni, sem Saša, oče Luke Dončića. Tukaj sem s Slavkom, svojim dobrim prijateljem. Storil bom vse, kar lahko, da bi Billa Duffyja odstranili od Luke Dončića," v posnetku zatrdi Dončić. 

Jasno, ker je posnetek prišel v javnost, je Saša Dončić zdaj spremenil zgodbo. Zdaj trdi, da se je z Djurićem enkrat res sestal: "V vsem tem pogovoru me je prosil, ali lahko posnamem neko izjavo, ker se jez ne strinjam s tem in ker mi ni bilo všeč, da je bil Duffy agent. Sem rekel, zakaj pa ne. V principu sem ga prosil, naj mi pove, na kakšen način. Verjetno sem tudi jaz v tem posnetku malo naiven, da rečem, očitno ga je kdo zlorabil …"

Celoten članek si lahko preberete tukaj, kjer lahko vidite tudi odgovor Djurića in tudi omenjeni videoposnetek. 

Članki iz rubrike