900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 30.05.2017 10:36:39

10 največjih nogometnih zvezdnikov, ki nikdar niso osvojili lige prvakov

Profimedia
V soboto bo na sporedu veliki finale v ligi prvakov, v katerem si bo Juventus poskusil priigrati tretji evropski naslov, Real Madrid pa bo naskakoval že svojega dvanajstega.

Številni nevtralni ljubitelji nogometa bi naslov bolj privoščili Juventusu. Iz preprostega razloga: Da bi se na klubskem evropskem vrhu končno znašel legendarni vratar stare dame Gianluigi Buffon, ki si tako željno želi naslova v ligi prvakov. 

A fantastični italijanski čuvaj mreže ni edini, ki v svoji izjemno bogati karieri ni osvojil naslova v ligi prvakov. Predstavljamo vam Marcin seznam 10 velikih svetovnih zvezd, ki se nikdar niso dotaknile evropskega klubskega vrha. 



Na prvem mestu je vsekakor nogometaš, ki ga številni še vedno smatrajo za najboljšega nogometaša vseh časov: Diego Armando Maradona. Na drugem mestu je fantastični brazilski napadalec Ronaldo. Tretji je legendarni Italijan Roberto Baggio. Na četrtem mestu najdemo Zlatana Ibrahimovića, na petem Radamela Falcaa

Kot šesti nogometaš brez naslova v ligi prvakov je Romario, na sedmem mestu je Eric Cantona, na osmem Francesco Totti. Na devetem mestu seznama najdemo legendarnega ruskega vratarja Leva Jašina, seznam pa zaključuje Lothar Matthäus.

Članki iz rubrike