stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
2 20.11.2017 12:01:58

REŠIL SE JE OKOV MILANA! Zoran Dragić bo spet igral in združil moči z zlatim reprezentantom

Zoran Dragić
euroleague.net
Potem ko je včeraj novi selektor Rado Trifunović izvedel, da Zoran Dragić ne bo igral na uvodnih tekmah v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo, je danes zjutraj zaokrožila novica, da je 28-letni branilec zamenjal klub.

Mlajši od bratov Dragić je pred prejšnjo sezono iz Himkija prestopil v Milano, potem pa ga je huda poškodba kolena zaustavila, tako da je izgubil svoje mesto v klubu, moral je izpustiti evropsko prvenstvo, navsezadnje ni postal evropski prvak.

Tudi po okrevanju je v Milanu ostal na stranskem tiru. Trener Simone Pianigiani ga sploh ni uvrstil v ekipo za evroligo, tako je klub kmalu oznanil, da skušajo za Dragića najti drugega delodajalca. Težavo je predstavljala razmeroma visoka pogodba, ki mu na leto prinaša približno milijon evrov.



Zoran je vseskozi poudarjal, da bo v novemberskih kvalifikacijah zaigral v slovenskem dresu, v zadnjem trenutku pa je zaradi menjave kluba odpovedal nastop. To se je zgodilo včeraj, danes pa je prišlo na dan, da zapušča Milano in odhaja v Istanbul k Anadolu Efesu, za katerega že igra slovenski reprezentant Edo Murić.

Tako kot Dragića, danes v Ljubljano ne bo niti Murića, ki je podobno kot Jurij Macura udeležbo odpovedal zaradi klubskih obveznosti.

Članki iz rubrike