stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ue
ue
0 21.02.2018 13:26:28

V Srbiji nekdo oskrunil košarkarski pokal! Zdaj navijači Zvezde grozijo igralcu Partizana! (video)

liga ABA
V Srbiji finale košarkarskega pokalnega tekmovanje med Partizanom in Crveno zvezdo še vedno dviguje prah. In to zaradi pokala samega.

Partizan je v finalu slavil in tako prvič po letu 2012 osvojil pokalno lovoriko. Ta se v Srbiji imenuje po legendarnem igralcu Radivoju Koraću, na pokalu, ki ga ekipa prejme za osvojeni naslov, pa je upodobljena njegova znamenita leva roka, "Žućkova levica".

In prav v zvezi s tem je nastal škandal. V javnosti se je namreč pojavil videoposnetek, na katerem nekdo s pokala odstranjuje ploščice, na katerih so izpisana imena prejšnjih zmagovalcev. Oziroma samo tiste, na katerih je izpisano ime Crvene zvezde, velikega rivala Partizana.



"V Crveni zvezdi smo šokirani nad videoposnetkom, na katerem se jasno vidi, da nekdo (igralec ali "navijač" KK Partizan) ob neprimernih in prostaških komentarjih snema ploščice s trofeje za pokal Radivoja Koraća, na katerih so ime in grb našega kluba," so zapisali pri Zvezdi, njeni navijači pa so šli še dlje in po njihovem mnenju že našli krivca za to dejanje.

Zanj so obtožili Sanija Aranitovića, igralca Partizana, ki je pred začetkom letošnje sezone k črno-belim prišel prav iz Zvezde. Na družabnih omrežjih se je nanj vsula kopica obtožb, veliko tudi z zastrašujočo in grozljivo vsebino, saj mu napovedujejo, da ga bodo spet poškodovali (dvakrat je že imel operacijo kolena). Aranitović se je sam odzval na obtožbe in prek Twitterja sporočil, da nima nič s tem. "Ne vem, komu in zakaj je prišlo na misel, da imam zvezo z nečim, kar ni košarka. Napačen naslov," je napisal Aranitović.

Članki iz rubrike