Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 02.11.2017 23:15:25

Dončić tokrat med osmoljenci večera

Profimedia
Real je Madrid je v 5. krogu košarkarske evrolige doma izgubil z ruskim Himkijem z 80:86 ter prvič klonil v tej evropski sezoni. Slovenski zvezdnik Luka Dončić je v 24 minutah in 36 sekundah zbral 12 točk, sedem skokov in tri podaje, drugi slovenski reprezentant Anthony Randolph pa je v 11 minutah in pol zabeležil šest točk in dva skoka za Real.

Dončić, najučinkovitejši igralec svoje ekipe, je v enem zadnjem napadov Reala, ki je tedaj zaostajal za točko, zgrešil neoviran met za tri točke, Rusi pa so nato tekmo pripeljali do zmage. Ekipi sta sicer izmenično prijahali do prednosti, večje pa si nista priigrali. Prvi strelec in igralec tekme je bil član Himkija in ruski reprezentant Aleksej Šved, ki je v 35 minutah in pol zbral 20 točk, pet podaj in tri skoke.


Brose Bamberg je v srbski prestolnici prišel do tretje zmage v nizu; Crvena zvezda je klonila z 69:75, slovenski reprezentant Aleksej Nikolić je ostal brez točke v ekipi gostov, tri skoke in štiri podaje pa je zbral v dobrih 17 minutah. Zorana Dragića ni bilo v ekipi Milana, ki je z 68:79 klonil na gostovanju v Tel Avivu z Maccabijem.

V preostalih tekmah večera je Fenerbahče Istanbul ugnal Valencio z 79:66, Baskonia Vitoria pa Panathinaikos s 85:84. Preostale tri tekme bodo v petek, tudi med ekipo Eda Murića Anadoluja Efessa in Unicaje Malage.

Članki iz rubrike