Pokopani upi

Messi o odhodu iz Barcelone in Cristianu Ronaldu

T.L.
4. 9. 2018, 09.11
Posodobljeno: 4. 9. 2018, 10.54
Deli članek:

Messi ocenjuje, da je z odhodom Ronalda Real postal slabša ekipa. Prodali so ga za drage denarce, ustrezne menjave pa v klub niso pripeljali.

Profimedia
Lionel Messi verjame, da je z Ronaldom Juventus med favoriti v Ligi prvakov.

V pogovoru za katalonski radio Tot Costa je Lionel Messi spregovoril tudi o odhodu Cristiana Ronalda iz Madrida v torinski Juventus. In Messija je, če je bil iskren, presenetil tako Ronaldo kot tudi odziv njegovega dolgoletnega madridskega delodajalca.

"Nisem si mogel zamisliti Ronalda izven Real Madrida, še manj, da zaigra za Juventus. Veliko klubov je govorilo o tem, da bodo pripeljali Ronalda, Juventus še najmanj, pa je vendarle pristal tam," je dejal Messi.

Predsednik Reala Florentino Perez se je odločil za prodaja Ronalda v Juventus za 100 milijonov evrov, hkrati pa se ni odločil, da bi v klub pripeljal ustrezno zamenjavo zanj. "Zaradi odhoda Ronalda je Real slabši, Juventus pa sem premika v smeri favorita v Ligi prvakov," je prepričan Argentinec.

Pokopan upi: Messi ostaja zvest 

Messi in Barcelona v vsakem prehodnem obdobju dobivata pomnudbe drugih klubov, ampak iz te moke očitno ne bo kruha. Messi pravi: "Imam vse, kar potrebujem v Barceloni. Sem sem prišel, ko sem bil star 13 let in vse moje življenje je v Barceloni. Igram v najboljšem klubu na svetu in živim v enem od najboljših mest na svetu. Nimam namena kamorkoli oditi.