Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 13.12.2017 07:55:22

Brazilski mediji so ZGROŽENI zaradi Neymarja: ne boste mogli verjeti, zakaj se je veliki zvezdnik PSG-ja NUJNO vrnil v Brazilijo!

Reuters
Neymar je prejšnji teden obvestil vodstvo pariškega velikana, da mora zaradi nujnih zadev odpotovati v Brazilijo.

Veliki zvezdnik francoskega PSG-ja je pred dnevi trenerja Unaija Emeryja obvestil, da mora nujno odpotovati v domovino, kjer ga čakajo neodložljive obveznosti. "V soboto zjutraj me je poklical in mi povedal, da ima nujne obveznosti v družini in me vprašal, če se strinjam, da odpotuje v Brazilijo. Zanj je bilo to pomembno. Včasih je potrebno upoštevati človeško plat," je pojasnil trener PSG-ja Unai Emery, ki mu je prižgal zeleno luč za pot.

V Braziliji so Neymarja pričakali radovedni predstavniki medijev, ki so seveda želeli izvedeti, zakaj je bila pot tako nujna. In čeprav niso uspeli izvedeti, kaj je ta nujna družinska zadeva, zaradi katere je Neymar prepotoval več tisoč kilometrov, so bili zgroženi nad tem, kaj Neymar počne v Braziliji namesto, da bi treniral s klubom. Udeležil se je namreč rojstnega dne prijateljevega očeta Reinalda Pitte, poleg tega pa je obiskal še svojo zobozdravnico, ki skrbi za njegov širok nasmeh. Neymar se je sicer že vrnil v Pariz, kjer PSG danes čaka gostovanje v ligaškem pokalu pri Strasbourgu, vendar je že jasno, da brazilski zvezdnik ne bo igral, saj mu bo trener namenil nekaj počitka. 

Značke: neymar, psg, brazilija

Članki iz rubrike