mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 30.07.2016 14:25:54

Trajkovski odhaja na Nizozemsko

Odlični levi bočni nogometaš Domžal Dejan Trajkovski se seli v deželo tulipanov.

Po četrtkovi odlični predstavi proti West Hamu je jasno, da bo zanimanje za nogometaše Domžal tudi v tujini naraslo. Dejan Trajkovski je dvoboj zaradi poškodbe izpustil, toda Mariborčan je očitno že prej opozoril nase s svojimi igrami.

Zanj se je namreč ogrel nizozemski Twente, ki je zaradi težav s poškodbami mrzlično iskal igralca na levem bočnem položaju. Trajkovski je že odpotoval na Nizozemsko, kjer je opravil zdravniški pregled, še pred prijateljsko tekmo, ki jo bo odigral danes, pa je bil posel sklenjen in igralec, ki je zadnje leto in pol preživel v Domžalah, je že poziral z novim dresom.



"Twente je že nekaj časa podprobno spremljal Dejana. Po nekaj poizkusih smo le našli skupni jezik in se uspeli dogovoriti. V kolikor ne bo nepričakovanih zapletov, bo Dejan kmalu registriran na Nizozemskem," je za spletno stran Domžal povedal športni direktor Matej Oražem.

Štiriindvajsetletnik bo v Twente odšel kot posojen nogometaš, po tej sezoni pa ga imajo Nizozemci pravico tudi odkupiti. "Obenem smo se dogovorili tudi za podaljšanje pogodbe, v kolikor bi se Dejan vrnil," je še dodal Oražem.

Članki iz rubrike