Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 13.12.2017 16:34:15

KOLOBOCIJA v Milanu bi lahko pomenila, da bo JAN OBLAK zapustil Atletico!

Profimedia
Čeprav so poleti zapravili celo bogastvo za okrepitve, rezultati Milana še vedno niso na želeni ravni.

V rdeče-črnem delu lombardijske prestolnice ni dolgčas, ves čas se nekaj dogaja. Pred dnevi je novi trener Gennaro Gattuso povsem ponorel nad mladim vratarjem Gigijem Donnarummo, ki je po njegovem mnenju na tekmi prepočasi vrnil žogo v igro. Sledil je silovit odziv fantovega zastopnika Mina Raiole in vse skupaj je prišlo tako daleč, da želi prekiniti igralčevo pogodbo s klubom. Kljub temu, da jo je poleti podaljšal ...

In po informacijah, ki prihajajo iz naše zahodne soseščine, se zdi, da bi najstnik že januarja utegnil zapustiti San Siro. V milanskem klubu pa so se očitno že vdali v usodo in temu ne bodo nasprotovali, vendar imajo svoje zahteve. Najpomembnejša je tista, ki pravi, da želijo zanj dobiti vsaj 70 milijonov evrov.

donnarumma
Mogoče bi pričakovali drugačne novice, toda za Donnarummo niti ne vlada pretirano veliko zanimanje. Za zdaj sta se resno zanj zanimala samo dva kluba. Prvi je Juventus, ki išče naslednika slovitega Gigija Buffona, a Donnarumma naj ne bi bil preveč navdušen nad takšnim scenarijem. Drugi pa madridski Atletico, pri katerem se trener Diego Simeone pripravlja na življenje po Janu Oblaku, za katerega naj bi se še vedno zanimal PSG. Zanimivo je, da se ni oglasil še noben angleški klub, niti madridski Real, s katerim so vratarja že večkrat povezovali.

Članki iz rubrike