Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 26.05.2017 13:19:45

Schumacherjeva managerka: Sin Mick bo uspešen dirkač

Mick Schumacher
vszi
Sabine Kehm, dolgoletna managerka nekdanjega sedemkratnega svetovnega prvaka formule 1 Michaela Schumacherja, je dejala, da je tudi Schumacherjev sin Mick "na dobri poti, da postane uspešen dirkač". Osemnajstletnik namreč po dveh uspešnih sezonah v formuli 4 letos nastopa razred višje, v formuli 3.

"Mick dela vse odlično, na njegovi poti ga ne ovira nič. Ne zmoti ga pritisk in jemlje si čas, da bo postal vsestranski dirkač. Naredil je že velik korak in presedlal v formulo 3, ti dirkalniki niso več daleč do elitnega razreda formule 1, a je vrh vse ožji. Prvo leto v novem razredu je predvsem učno leto," je za nemško tiskovno agencijo dpa dejala 52-letna Kehmova, ki je dolga leta kot tiskovna predstavnica in svetovalka spremljala rekorderja po številu naslovov prvaka formule 1, Nemca Michaela Schumacherja.

Mick Schumacher je konec aprila že prvič v karieri stopil na zmagovalni oder v formuli 3, kjer nastopa prvo sezono. Voznik italijanske ekipe Prema je na preizkušnji v Monzi na peti dirki sezone osvojil tretje mesto, pred njim sta končala le Šved Joel Eriksson in Britanec Lando Norris, vodilni v skupnem seštevku.

Značke: formula ena, sta

Članki iz rubrike