900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu/pn
nu/pn
0 05.11.2016 12:17:52

Zanka vse bolj stiska: Ivicu Gubercu po pisanju Primorskih novic grozi pripor

Nikola Miljković
Bil je del ene najodmevnejših kriminalističnih preiskav na Obali, zdaj pa se je po poročanju Primorskih novic znašel na robu pripora.

Po pisanju primorskega časnika je namreč koprsko tožilstvo menilo, da je begosumen, zaradi česar so predlagali pripor za nogometaša Himikja, ki igra v drugi ruski ligi. Nadalje poročajo, da naj bi na sodišče 28-letni nogometaš prišel čez dva tedna, ko bo sodišče odločalo o predlogih tožilstva.

"Koprsko tožilstvo je za Ivico Guberca pripor predlagalo zaradi ponovitvene nevarnosti," so zapisali pri Primorskih novicah, na kar se je seveda odzvala Guberčeva odvetnica Monika Mavsar. "Ivica Guberac bo prišel na sodišče in se zagovarjal. Povedal bo vse. S tem, kar mu očitajo, nima nič. Odgovarjal bo tudi na vsa vprašanja," so še zapisali njene besede.

Kot smo doslej že večkrat poročali, se je Guberac znašel v preiskavi, potem ko so v njegovem stanovanju našli pol kilograma heroina, na kar je Primorec odvrnil, da je ključe posodil prijatelju iz otroštva, vse ostale obtožbe pa ostro zanikal.

Pri Primorskih novicah so danes še zapisali, da krožijo neuradni namigi, "da so imeli kriminalisti v rokah precej obremenilnih dokazov, preden so kazensko ovadbo spisali tudi proti Ivici Gubercu." Zdaj je tudi jasno, da bodo Guberčevi obrambi pomagali tudi odvetniki iz odvetniške pisarne Mira Senice in tudi Stojan Zdolšek, so še zapisali.

Kako se bo zgodba odvila, pa bo jasno v prihodnjih tednih, ko bo nogometaš Himkija znova prispel v Slovenijo.

Značke: guberac, droge, koper

Članki iz rubrike