Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Sreda,
20. 6. 2018,
11.52

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,99

Natisni članek

Ocvirki z družabnih omrežij na SP 2018

Sreda, 20. 6. 2018, 11.52

5 let, 10 mesecev

OCVIRKI Z DRUŽBENIH OMREŽIJ NA SP 2018 (6. DAN)

Poraz ga je tako potrl, da je tolažbo iskal pri svoji izbranki

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,99

Šesti dan svetovnega prvenstva je znova prinesel kar nekaj presenečenj. Velik šok so doživeli nogometaši Poljske, ki so izgubili proti Senegalu. Nase je opozoril slovenski sodnik Damir Skomina, ki je zelo kmalu pokazal rdeči karton. Z lepo gesto pa so na tribunah presenetili senegalski navijači.

⇒ Spremljajte rubriko: Ocvirki z družabnih omrežij

Kaj si o Damirju Skomini misli Mr. Bean?

V torek je svojo uvodno tekmo na svetovnih prvenstvih sodil slovenski sodnik Damir Skomina. Ta je, lahko rečemo, svoje delo dobro opravil. Nase je opozoril, ko je že v četrti minuti tekme kolumbijskemu nogometašu Carlosu Sanchezu pokazal rdeči karton in s tem posledično tudi na belo točko. Ta odločitev je odmevala tudi na družabnih omrežjih. In kaj si o tem misli znameniti britanski komik Mr. Bean?

Španski nogometaši se sprehajajo kot pingvini

Kaj se dogaja na treningu španske reprezentance? Na letošnjem svetovnem prvenstvu smo lahko že večkrat videli, da so treningi španske reprezentance sproščeni. Nekateri so videti zares nenavadno, saj se nogometaši po igrišču sprehajajo kot pingvini. Španska reprezentanca je na prvi tekmi remizirala s Portugalsko (3:3), v sredo jo čaka tekma proti Iranu.

Očitno so se kritike glede pričeske Neymarja dotaknile

Prvi zvezdnik Brazilije je na prvi tekmi proti Švici, ki se je končala z izidom 1:1, nase opozoril s ponesrečeno pričesko. Po tekmi je bilo izrečenih veliko kritik na račun njegove pričeske, nekateri pa so se iz njega celo norčevali. Očitno so se ga kritike dotaknile, saj se je že postrigel.

Neymar odšepal z igrišča, bo sploh lahko igral?

Bolj skrb vzbujajoča novica je, da je nogometaš PSG na zadnjem treningu odšepal z igrišča, kar je precej prestrašilo brazilske navijače. Na tekmi s Švico je Neymar prejel veliko udarcev, najbolj boleč naj bi bil udarec v desni gleženj. Bo brazilski zvezdnik v petek proti Kostariki sploh lahko igral?

Senegalski nogometaši navdušili s plesom

Za eno lepših presenečenj so na svetovnem prvenstvu poskrbeli senegalski nogometaši, potem ko so presenetljivo premagali poljsko reprezentanco. Tekma se je končala z izidom 2:1, Senegalci pa so svoje gole in končno zmago proslavili na svojevrsten način.

Ste že kdaj videli, da navijači za seboj pospravijo tribune?

Po nogometnih tekmah oskrbovalce štadionov čaka veliko dela, saj navijači za seboj pustijo ogromno smeti. V torek so jim malce pomagali senegalski navijači, ki so pozitivno presenetili s svojo gesto. Po končani tekmi proti Poljski so namreč sami pospravljali svoj sektor. To na nogometnih štadionih vidimo zelo redko.

Razpoloženje na Poljskem

Če je bilo v Senegalu prešerno vzdušje, je bilo precej bolj klavrno na Poljskem.

Robert Lewandowski iskal tolažbo pri svoji izbranki

Po porazu proti Senegalu niso bili razočarani samo poljski navijači, ampak tudi igralci. Prvi zvezdnik poljske reprezentance Robert Lewandowski je tolažbo iskal pri svoji izbranki in več kot očitno je, da ga je poraz na uvodni tekmi zelo prizadel.

Ne spreglejte