Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Nov zakon ministrice Prevolnik Rupel izpolnjuje ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 25.05.2017 18:49:41

Rooney je odločen: Samo dva in nič več!

Reuters
Wayne Rooney v tej sezoni ni veliko igral, tudi v sredo zvečer mu je trener Manchester Uniteda Jose Mourinho v finalu lige Europa namenil nekaj minut, da je Rooney kot kapetan potem lahko visoko v zrak dvignil pokal.

Zaradi pomanjkanja igralnih minut pa se vse glasneje govori, da bo 31-letni napadalec poleti zapustil Old Trafford. Zato se že dlje časa ugiba, kje bo nadaljeval kariero. Največkrat se je omenjala selitev na Kitajsko, ali pa mogoče prestop v katerega od angleških premierligašev.


Zdaj pa se je na to temo oglasil tudi igralec. "Na mizi imam veliko ponudb, tako iz Anglije kot od drugod, samo še odločiti se moram. Najprej se bom pogovoril z družino, potem pa se bom odločil, kaj je najbolje zame," je dejal Rooney, nato pa dodal: "Odločiti se moram tako, da bom razmišljal samo o nogometu, takoj ko se odločim, pa bom novico tudi javno sporočil."

Je pa Rooney že povedal, da vse skupaj vendarle ni tako enostavno, kot se mogoče zdi na prvi pogled. Obstajajo namreč nekatere omejitve, ena izmed njih je sledeča: "V premier ligi sem igral samo za Everton in Manchester United, in tako bo tudi ostalo. To bosta edina premierligaška kluba v moji karieri," je odločen najboljši strelec Uniteda in Albiona. S tem je v vodo padel prestop v katerega izmed ostali zainteresiranih klubov iz ene najmočnejših svetovnih lig.

Članki iz rubrike