Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sreda,
17. 1. 2018,
17.23

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,65

2

Natisni članek

Klemen Bunderla Nova zvezda Slovenije šov glasba

Sreda, 17. 1. 2018, 17.23

6 let, 1 mesec

Voditelj novega šova: Tekmovalci česa podobnega še niso videli #video

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,65

2

Klemen Bunderla | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Na Planet TV se to pomlad začenja šov Nova zvezda Slovenije, ki bo iskal nov glasbeni talent. Tekmovalni glasbeni šov bo vodil Klemen Bunderla.

Planet TV bo dal priložnost vsem nadobudnim pevcem in pevkam, ki si želijo svoj pevski talent pokazati vsem, predvsem pa žiriji, ki bo pozorno spremljala njihove nastope. Ta bo posameznike, ki menijo, da lahko s svojim pevskim talentom očarajo javnost, ocenjevala, a jim hkrati svetovala in jih spodbujala skozi vse faze tekmovanja na poti do glasbene slave. 

Šov bo vodil Klemen Bunderla, eden najbolj znanih slovenskih radijskih glasov, ki se dobro znajde tudi na odru in pred kamero, občinstvo pa zna očarati tudi s svojim petjem. Zdaj ga bomo videli v novi voditeljski vlogi v šovu, ki ga je že pred začetkom povsem očaral. Najbolj pa je navdušen nad odrom.

Klemen Bunderla | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Pričakujete lahko največji oder slovenske televizije. V trenutku se spremeni vse na odru; svetloba, ozadja, res je ogromen, česa takšnega še nisem videl. Takoj, ko se bodo tekmovalci spoznali z njim, bodo pozabili na tremo in samo uživali, ker česa takšnega še niso videli.

Ob tem pa obljublja, da bo ne glede na vse vedno podpiral tekmovalce. "Čeprav bodo žiranti zelo strogi, bom jaz absolutno stal na njihovi strani. Ni hujšega, kot pa da te nekdo, ki tam lepo sedi, obsoja in presoja. Pričakujte veliko zabave in predvsem moralno podporo Bunderle."

Klemen Bunderla | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Brez garanja ne bo šlo

Na vprašanje, ali se zvezda rodi ali nastane, Klemen odgovarja, da je prav vseeno, a brez trdega dela ne bo nič.

Zvezda se načeloma rodi, a se da s trdim delom veliko veliko prinesti notri. Nekateri so rojeni z odlično predispozicijo, drugi pa morajo veliko bolj garati, a brez garanja v nobenem primeru ne bo šlo.

Tudi sam premore nekaj pevskega talenta, kar je pokazal že v muzikalu Vesna in tudi pred našo kamero, ko se je skušal spomniti prve pesmice, ki se je je naučil od svoje babice.

In če bi ga petje pripeljalo do zvezdniškega statusa? Potem bi si v garderobi v zaodrju zaželel marsikaj: "Absolutno veliko prigrizkov, stebelno zeleno, korenje, ogromno omak - sem namreč vegetarijanec in sem precej dolgočasen glede tega (smeh, op. p.). Nujno veliko veliko mehurčkov, dvanajst devic, ogromno brisač in ... celoten orkester, ki je sestavljen iz čela in oboe, mojih najljubših inštrumentov! Da igrajo, medtem ko jem, uživam, sem v zenu in potem pozabim iti na oder. Tistih dvanajst devic je pa za po nastopu (smeh, op. p.).

Klemen Bunderla | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Denarna nagrada in snemanje v studiu

Prvi del glasbenega tekmovanja bodo zaznamovale avdicije, na katerih bodo morali kandidati pokazati svoje pevsko znanje brez glasbene podlage. Najboljši kandidati se bodo uvrstili v drugi del tekmovanja, kjer se bodo morali na poti do velikega finala še večkrat dokazati.

Pot do zvezd bo široko odprta za le enega kandidata ali kandidatko, ki bo Nova zvezda Slovenije. Zmagovalec ali zmagovalka bo poleg denarne nagrade dobil/-a tudi priložnost preizkusiti svojo nadarjenost v profesionalnem glasbenem studiu. 

Prijave za Novo zvezdo Slovenije so že odprte na spletni strani www.novazvezda.si.

Ne spreglejte